.

YARDWE Хелоуин Декор 3 бр. Хелоуин Призрак Висящи Украшения Забавен Зловещ Призрак под Формата На Хелоуин Коледни Декорации за Партита на Закрито, Стенни Вратата Външ?

YARDWE Хелоуин Декор 3 бр. Хелоуин Призрак Висящи Украшения Забавен Зловещ Призрак под Формата На Хелоуин Коледни Декорации

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

изработен е от висококачествен материал, който е практичен за по-дълга употребаЛек и преносим окачена висулка за вътрешна и външна употреба.Ужасно лице с изящен дизайн ще впечатли посетителите.Това подвесное украса за Хелоуин на открито оформено в стила на Хелоуин и ще даде своя дом повече празничната атмосфера на Хелоуин.Това бижу с духове къща е идеална за Хелоуин, обитаван от духове къща за украса. изработен е от висококачествен материал, който е практичен за по-дълга употреба.Лек и преносим окачена висулка за вътрешна и външна употреба.Ужасно лице с изящен дизайн ще впечатли посетителите.Това подвесное украса за Хелоуин на открито оформено в стила на Хелоуин и ще даде своя дом повече празничната атмосфера на Хелоуин.Това е призрачен украса е подходяща за Хелоуин, обитаван от духове къща за украса.Описание Това е забавно подвесное украса-призрак!Едно малко бижу с духове може да се използва широко в търговския център, на двора, на тревата, в градината, в задния двор, в къщи с духове, в кръчма, бар, са на парти. отлично допълнение за Хелоуин, празник на вътрешния и на външния бижутата.Характеристики - Цвят : черно, бяло и жълто-кафяво.- Материал : пластмаса, плат, желязо.- Размер : около 28. 00 см - изработен от висококачествен материал, който е практичен за по-дълга употреба.- Това е призрачен украса е подходяща за Хелоуин, обитаван от духове къща за украса.- Ужасно лице с изящен дизайн ще впечатли посетителите.- Лек и преносим окачена висулка за вътрешна и външна употреба.- Това подвесное украса за Хелоуин на открито, декорирани в стил Хелоуин, ще даде своя дом повече празничната атмосфера на Хелоуин.Пакетът включва 3 x Призрачна окачване.

Декларирани характеристики