.

Горски Знак на Двора за бебе душ Комплект от 8 трета пола Неутрални знаци Добре дошли в гора, Детски двор с Тояги за животни в Джунглата, Украса за парти в чест на рож?

Горски Знак на Двора за бебе душ Комплект от 8 трета пола Неутрални знаци Добре дошли в гора, Детски двор с Тояги за животни

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【ДЕКОР тревна площ ЗА ГОРСКИ ПАРТИТА】 Имате нужда от някаква украса в празното двора, за да поздрави на детето?Комплектът съдържа 8 различни означения за двора горски животни с множество прекрасни животни, включително лисица, миеща мечка, мечка, бухал, катерица, зайчеИзползвайте ги за украса на входната врата на верандата, за приемане на гости или за украса в задния двор ще даде парти специална атмосфера и индивидуалност. ?【РАЗМЕР】 : "миеща мечка" : 14,05"* 13,78", "Бухал" : 7,08"* 11,80", "Добре дошли бебе" : 13,77"* 14,56", "Лисица" : 11,60"* 14,90", "Елен" : 12" * 16,5", "Заек" : 9,84"* 14,17", "Протеин" : 10.30 Кв"* 11,80", "Мечка" : 9,37"* 16,50". ?【Високо качество на】 Те са изработени от велпапе пластмаса, която е различна от колоритни, водонепроницаемостью и устойчиви на атмосферни влияния, здравина и издръжливост, лесна за съхранение и повторно използване. ?【ЛЕСНА употреба】 Нашите означения woodland neutral baby shower yard професионално отпечатани и изрязани, на ги бързо и лесно да се събере, просто трябва да поставите 2 парчета дялове в задната част на всеки знак, а след това да поставите събрани знак в почвата, за демонстрация.Забавни декорации ще бъдат прожектирани на детски душите, партита по повод деня на раждането, откриването на пол, тематични партита в джунглата, на открито, пикник, къмпинг и много други. ?【Гаранция за удовлетвореност】 Ако не сте доволни от продукт, можете да кандидатствате за възстановяване, и ние ще ви предоставим услуга, 100% връщане на парите.Можете да купувате с доверие.

Декларирани характеристики