.

WACOOL Мини Аналогов Термометър-Влагомер за Опаковка от 2 бр., Измерване на температура и Влажност с Циферблат, Террариумный Термометър по Целзий и Фаренхайт, Нощно Ос?

WACOOL Мини Аналогов Термометър-Влагомер за Опаковка от 2 бр., Измерване на температура и Влажност с Циферблат, Террариумный

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Точен ТЕРМОМЕТЪР-влагомер за влечуги】 Този термометър-влагомер точно измерва температурата и влажността в терариуми резервоари за влечуги, виварии, инкубатори, выводниках, размножителях и т 【разбираеми】 Този термометър за влечуги лесно да се чете на температурата в градуси по Фаренхайт, използва различни сегменти с цветови кодове за удобство на четене, бяла означава студена, зелена означава комфортен, червено означава горещо. 【ТЕРМОМЕТЪР за терариума на клечка 】 Лесен за инсталация, мини-аналогов термометър, лепкавите ленти на задната част на панела позволяват да го инсталирате на повечето повърхности. 【Нощно осветление】 Термометър-влагомер е нощна подсветка, може да се вижда през нощта. 【Не се изисква батерия】 За този мини-аналогов термометър и влагомер, така че не е необходима батерия, която осигурява икономия на енергия и защита на околната среда.Този мини-термометър и влагомер може да се определи текущата температура и ниво на влажност в дома терариума в реално време, това е отлично средство за контрол на температурата и влажността на въздуха и осигуряване на безопасност на живота на вашите любимци.Той може да свети в тъмното и да ви помогне да го види в тъмното.

Декларирани характеристики