.

QICI Подложка за Свети Валентин, подложка за влизане, подложка за вана на Ден, Свети Валентин, Нескользящий подложка за баня, килим за баня, Нескользящее украса за Св. ?

QICI Подложка за Свети Валентин, подложка за влизане, подложка за вана на Ден, Свети Валентин, Нескользящий подложка за баня,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

❤ Добре изработена материал : Висококачествена фланелевая плат от едната страна на килима Valentine ' s задържа мръсотия, абсорбира вода и лесни за почистванеИмат противоплъзгаща подложка от друга страна държи здраво на пода, като се гарантира вашата безопасност. ❤ ПРЕКРАСЕН дизайн : Класически камион, осеян с надписи с любов към мат, ще се превърне в чудесна украса за ден на Свети Валентин. ❤Подходящ случай : Тематичен вратата, килим на Свети Валентин не е само да залепят на гърба на вратата, входната врата, кухнята, но и подходящ за спални, перално, хол, офис и т., е добър подарък за приятели и съседи. ❤ Подходящ размер : размер на тази подложка за "Свети Валентин" е прибл. 23,6 x 15,7 x 0,38 инча/60 x 40 x 1 см, тази цветна подложка за "Свети Валентин" е подходящ за употреба на закрито;. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : запознайте се с гостите в дома си с помощта на този уникален сезонно подложка.Идеален за всяка тераси, двор, тераса или антре и ще топлото посрещане на всеки, който влезе в дома. Валентин Нека малко грузовичок ще ви товар на вашата любов на този, когото обичаш най-много.Можете да използвате тази подложка за украса на вашия дом, или като сладък подарък за Свети Валентин за любовта си.Устойчива на плъзгане е Точно същата като на снимката на стоката, ние подобряваме противоскользящую обработка на задната част на тази подложка любовта hearts.Хиляди частици, които са устойчиви на хлъзгане, предоставя надеждна поддръжка на вашата безопасност.Характеристики : Висококачествена фланела и устойчиви на хлъзгане гумена облегалка осигуряват продължителна употреба и комфорт.Подложка за "Свети Валентин" е създаден като празник на подложка, на която влюбените могат да покажат любовта си един към друг.Подложка за пода ще се превърне в чудесна украса за вашата всекидневна, спалня, баня и кухня през цялата година.Технически характеристики : Материал : фланела Размер : 23,6x15,7x0,38 инча/60x40x1 см Цвят : като на снимката Стил : "Свети Валентин", класически Помещение включва : 1 Топло мат Съвети : Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно рязане и шиене.Малка разлика в цвета може да се дължи на друг монитор.Подложка могат лесно да се почистват ръчно и го вакуум.Да Не се избелва, само за да изсъхне на пералнята.

Декларирани характеристики