.

NOLITOY 12 бр. Декоративни Орнаменти от Духове на Хелоуин за Трикове, Подпори на Ужасите, Украса за Бутафории, Висящи Висулки, Страшен Череп, Вечерни Украса, Декор от Дух?

NOLITOY 12 бр. Декоративни Орнаменти от Духове на Хелоуин за Трикове, Подпори на Ужасите, Украса за Бутафории, Висящи Висулки,

BGN 13.39

Сума
Налично за поръчка

ПРИЗРАКЪТ на ЧЕРЕПА с духове - страшно украса необходимо за всеки един страшен къща с духове, гробища или коридора, висящи украси за Хелоуин!ДЕКОРАЦИЯ на партита GHOST - Подходящ за партита в чест на Хелоуин и на всички други случаи, когато се изисква уникален интериор.Страшни УКРАСА за Хелоуин - Трайна украса за Хелоуин, които можете да използвате отново през следващата година, за да спести на декор.СТРАШНАТА ДЕКОРАЦИЯ за Хелоуин - Парти на Хелоуин и всичко, което ви е необходимо за идеалната украса на парти, висящи украси за Хелоуин.ИНТЕРИОР под формата на скелета - като украшение, той привлича вниманието на съседите или на всеки, който минава. призракът на ЧЕРЕПА с духове - страшно украшение необходимо за всеки един страшен къща с духове, гробища или коридора, висящи украси за Хелоуин!.ДЕКОРАЦИЯ на партита GHOST - Подходящ за партита в чест на Хелоуин и на всички други случаи, когато се изисква уникален интериор.Страшни УКРАСА за Хелоуин - Трайна украса за Хелоуин, които можете да използвате отново през следващата година, за да спести на декор.СТРАШНАТА ДЕКОРАЦИЯ за Хелоуин - Парти на Хелоуин и всичко, което ви е необходимо за идеалната украса на парти, висящи украси за Хелоуин.ИНТЕРИОР под формата на СКЕЛЕТА - като украшение, той привлича вниманието на съседите или на всеки, който минава.Списък на пакетите в 12 x бижута с черепа, Особености - Лесно да се украсяват, този висящ призрак Хелоуин лесно и удобно назначени на открито или на закрито страховито подпори с духове. - Идеална украса за Хелоуин, този висящ призрак за Хелоуин е добър за използване по време на партита в стила на скелета на Хелоуин. - Като декорация той привлича вниманието на съседите или на всеки, който минава покрай улична украса на Светия Adorn. -Материал : Мрежест висулка "обитаван от духове къща" - Създава пугающую атмосфера, окачен подпори на ужасите за Хелоуин чудесно за привличане на вниманието на гостите, съседи, украса за Хелоуин. -Размер : Около 15.98 X0 призрак на черепа от духове къща. - Е, я поставите навсякъде в дома си, за да получите комплимент от това украса за Хелоуин, подвесного украса за Хелоуин. -Цвят : червен, черен Украса за дома от духове къща, описание : Призрачен декор с духове Страшно окачен дизайн с духове изглежда реалистично и плашещо.Украса под формата на скелета - това е необходима декоративен аксесоар за вашето Хелоуин.

Декларирани характеристики