.

Гъба за гъба Cabilock, Гъба, за гъба, Гъба, за гъба, 2 бр. Силиконов Скрубер за гърба, Отшелушивающая Масажна Четка за зъби, Кърпа За Душ, Лента За Премахване на мъртвата ко?

Гъба за гъба Cabilock, Гъба, за гъба, Гъба, за гъба, 2 бр. Силиконов Скрубер за гърба, Отшелушивающая Масажна Четка за зъби,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Лесен за почистване, за да спестите време и енергия, отличен, за дневна дълбоко почистване на тялото скрубер за душата.Дълъг ремък ви позволява лесно да се достигне до всяка част на тялото, така че той ще ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ. ръкавици за душата.С помощта на два ръчни обръчи можете да задържите кърпа за вана.Ефективно почистете кожата си в тези области на тялото, като на гърба, шията, раменете. Силиконово кърпи за баня.Изработен от висококачествени материали, удобен и здрав за по-дълга употреба. перална машина за душата.ОписаниесилИконовый чистач на тялото от една страна, е мек и удобен за масаж на гърба, за беля, не пречи на кожата; от друга страна, елиптична структура масажи за всеки сантиметър от вашата кожа.Характеристикаматериал : силикон Размер : 76x11,5x2 Смупаковка, включваща 2 х хавлиени кърпи.

Декларирани характеристики