.

Набор от игли за татуировки, 5 бр./компл. За еднократна употреба Стерилни Игли за татуировки и Силикон Тръба, Комплект за улавяне на 1RL 3RL 5RL 7RL 9RL Професионален Набор о?

Набор от игли за татуировки, 5 бр./компл. За еднократна употреба Стерилни Игли за татуировки и Силикон Тръба, Комплект за

BGN 3.39

Сума
Налично за поръчка

Материал от неръждаема стомана притежава отлична стабилност и по-малко вибрации, което го прави дълготраен и безопасен за използванеОписание : Този комплект игли за татуировки със силиконова дръжка лесен за употреба.Игла от неръждаема стомана, не са податливи на корозия и стабилна, което позволява създаване на безопасна и здравословна среда за работа с татуировка.Тези игли за еднократна употреба и са предназначени само за еднократна употреба.Характеристики : 1. Материал от неръждаема стомана притежава отлична стабилност и по-малко вибрации, че е здрав и безопасен за използване. С силиконовата дръжка, плъзгане и удобен при използване. Иглата е остра и бързо може да се оцвети кожата с естествени ефекти. Продуктът е еднократен, гигиеничным и сигурен. Вградена пружина 316, висока степен на гъвкавост. На разположение няколко модела, също може да се използва за вежди, молив за очи, устни и т. Технически характеристики : Вид на продукта : игла за татуировки Материал : неръждаема стомана + силикон Цвят : показан е като на снимките Опции : 1 RL, 3 RL, 5 RL, 7 RL, 9 RL Количество : 1 х комплект от 5 бр. Игли за татуировки Дължина : прибл. 14,3 см / 5,63 инча Диаметър на ръкохватката : приблизително 1,9 см / 0,75 инча Тегло : прибл. 90 грама на Помещение включва : 1 х Комплект от 5 бр. игли за татуировки.

Декларирани характеристики