.

Ексфолиращ Скрубер за гърба Kukeyiee, Кърпи за баня, Кърпи за баня За гърба, Артефакт За Баня, Двустранно Дълго Кърпи за баня, Дълбоко Почиства, Отпуска Тялото, която Изс?

Ексфолиращ Скрубер за гърба Kukeyiee, Кърпи за баня, Кърпи за баня За гърба, Артефакт За Баня, Двустранно Дълго Кърпи за баня,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Ексфолиращ и подмладяващ грижа за кожата] : Пилинг за подобряване на кръвообращението, намаляване на стреса и подмладяване на организмаСверхмягкий хлопчатобумажный материал е идеален за суха груба кожа и други проблеми с кожата. [Двустранен технология] : една с клетъчна структура за по-дълбоко ексфолиране, а друга с тъкан за по-мека.В сравнение с традиционните четки за тяло в банята, този удължен скрубер за гърба и ексфолиращ тампон от люфы по-лесно проникват в организма и предпазва кожата от увреждане. [Ексфолиращ и подмладяващ грижа за кожата] : Пилинг за подобряване на кръвообращението, намаляване на стреса и подмладяване на организма.Сверхмягкий хлопчатобумажный материал е идеален за суха груба кожа и други проблеми с кожата. [ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ГРУПИ от НАСЕЛЕНИЕТО] : Всяка флип-надолу лента за душата е идеален за ръцете и тялото на повечето възрастни и деца.Подходящ за мъже, жени и деца.Отличен за почистване на гърба, на шията, на раменете, на краката и на труднодостъпни места. [Лесно да използвате] : Преди първата употреба, се накисва в топла вода за 1-2 минути, да вземе съответното количество от гела за къпане, за да избършете тялото, при къпане пяна ще бъде по-богата.Вешается, за да изсъхне след всяко използване, което го прави идеален аксесоар за банята на дома или за пътуване.Пере в пералня и сушилня. [Ексфолиращ и подмладяващ грижа за кожата] : Пилинг за подобряване на кръвообращението, намаляване на стреса и подмладяване на организма.Сверхмягкий хлопчатобумажный материал е идеален за суха груба кожа и други проблеми с кожата. [Двустранен технология] : една с клетъчна структура за по-дълбоко ексфолиране, а друга с тъкан за по-мека.В сравнение с традиционните четки за тяло в банята, този удължен скрубер за гърба и ексфолиращ тампон от люфы по-лесно проникват в организма и предпазва кожата от увреждане. [Ексфолиращ и подмладяващ грижа за кожата] : Пилинг за подобряване на кръвообращението, намаляване на стреса и подмладяване на организма.Сверхмягкий хлопчатобумажный материал е идеален за суха груба кожа и други проблеми с кожата. [ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ГРУПИ от НАСЕЛЕНИЕТО] : Всяка флип-надолу лента за душата е идеален за ръцете и тялото на повечето възрастни и деца.Подходящ за мъже, жени и деца.Отличен за почистване на гърба, на шията, на раменете, на краката и на труднодостъпни места. [Лесно да използвате] : Преди първата употреба, се накисва в топла вода за 1-2 минути, да вземе съответното количество от гела за къпане, за да избършете тялото, при къпане пяна ще бъде по-богата.Вешается, за да изсъхне след всяко използване, което го прави идеален аксесоар за банята на дома или за пътуване.

Декларирани характеристики