.

Преносим вентилатор HTLLT Мини-електрически вентилатор (четири цвята по желание) Пластмасов Малък Преносим USB Акумулаторна батерия за Преносим Портативен Студентск?

Преносим вентилатор HTLLT Мини-електрически вентилатор (четири цвята по желание) Пластмасов Малък Преносим USB Акумулаторна

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

▶▷▶ Добре дошли в Моя магазинТози малък вентилатор, малък по размер и е подходящ за съхранение.Това ще бъде Вашият Най-добър избор. ▶▷▶Леки и тънки остриета на вентилатора:Usb fan използва 5 остриета за осигуряване на висок обем въздух и достатъчно охлаждане, за да е по-равномерно дисекция на въздуха, в резултат на вятъра става все по-мек, като ви позволява да се наслаждавате на прохладата през лятото. ▶▷▶ Тиха нож фен: Минимално ниво на шум настолен вентилатор е само на около 24 децибела.Благодарение на специален импортному бесщеточному двигателя за постоянен ток, той осигурява тиха подаване на енергия от вятъра и тиха икономии на енергия за дългосрочна и стабилна работа. ▶▷▶ Регулиране на скоростта на вятъра : Има три нива : ниско, средно и Високо.Можете да регулирате подходяща скорост на вентилатора, няколко пъти чрез натискане на бутона за захранване.Ергономичен дизайн, отговарящи на Вашите различни нужди и прави Вашето лято удобно. ▶▷▶ Лесен и удобен за потребителя дизайн : Солидна дръжка може да се държи в ръка, лек дизайн позволява да го носите със себе си, ако се чувствате уморени, можете да я поставите на маса или на друго равно място. ▶▷▶ Добре дошли в Моя магазин.Този малък вентилатор, малък по размер и е подходящ за съхранение.Това ще бъде Вашият Най-добър избор. ▶▷▶Леки и тънки остриета на вентилатора:Usb fan използва 5 остриета за осигуряване на висок обем въздух и достатъчно охлаждане, за да е по-равномерно дисекция на въздуха, в резултат на вятъра става все по-мек, като ви позволява да се наслаждавате на прохладата през лятото. ▶▷▶ Тиха нож фен: Минимално ниво на шум настолен вентилатор е само на около 24 децибела.Благодарение на специален импортному бесщеточному двигателя за постоянен ток, той осигурява тиха подаване на енергия от вятъра и тиха икономии на енергия за дългосрочна и стабилна работа. ▶▷▶ Регулиране на скоростта на вятъра : Има три нива : ниско, средно и Високо.Можете да регулирате подходяща скорост на вентилатора, няколко пъти чрез натискане на бутона за захранване.Ергономичен дизайн, отговарящи на Вашите различни нужди и прави Вашето лято удобно. ▶▷▶ Лесен и удобен за потребителя дизайн : Солидна дръжка може да се държи в ръка, лек дизайн позволява да го носите със себе си, ако се чувствате уморени, можете да я поставите на маса или на друго равно място.

Декларирани характеристики