.

4шт Камък За премахване на мазоли Двустранен Ексфолиращ Камък за Премахване на Мъртвата кожа за Мъже и Жени (Случаен цвят и модел)

4шт Камък За премахване на мазоли Двустранен Ексфолиращ Камък за Премахване на Мъртвата кожа за Мъже и Жени (Случаен цвят

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Изработени от висококачествен камък и струнни материали, те са безопасни и трайниС помощта на ниточек можете да ги закачаме на стената, когато не ги използвате.Преди употреба трябва да се вземе вана за крака, а след употреба да ги изчистите и да запази сухи.Лесно можете да ги почистите.Идеален за премахване на сухата и твърда кожа на стоп, мазоли и мъртвата кожа и т. Описаниеэто няколко почистващи препарати, произведени от камък и направления, прости и практични.те могат премахване на мазоли, порязвания и омертвевшую кожата на краката, дизайн връзки с изискани детайли, което ги прави практични, можете да ги закачаме на стената, когато не ги използвате.Функция - Цвят : случаен цвят - Материал : камък и струна - Размер : около 9x5x1 см - Произведени от висококачествени материали от камък и струни, те са безопасни и трайни. - Идеален за премахване на сухата и твърда кожа на краката, мазоли, мъртвата кожа и т. - С помощта на веревочек можете да ги закачаме на стената, когато не ги използвате. - Лесно можете да ги почистите, трябва Да вземе ванночку за краката преди да се използва, както и почистване след употреба и да запази сухи. Комплектът включва 4 почистващи средства.

Декларирани характеристики