.

RVSNQ Големи Тъканни Кутии за съхранение, Сгъваема Кошница за съхранение, Кутии за съхранение в гардероба с дръжка от памучни въжета и етикет, Кошница за съхранение н?

RVSNQ Големи Тъканни Кутии за съхранение, Сгъваема Кошница за съхранение, Кутии за съхранение в гардероба с дръжка от памучни

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Тъкан от катионен материал 【Голям капацитет】 Размерът на тази голяма кутия за съхранение е : 15 "x 11" x 9,6". Голям комплект кутии за съхранение от плат осигурява удобен и лесен начин на организация или на съхранение.Перфектен размер и неутрален цвят отговарят на повечето елементи на интериора и стила на вашия дом, като същевременно се поддържа ред в него. 【Здрава структура】Кошница за съхранение изработени от плат от катионен материал, както и дъното на всички страничните стени са облицовани в естествена картон, за да поддържа тези кутии за съхранение и да ги запишете изправени и структурната цялост.Тази здрава кошница за съхранение ще задоволи вашите нужди в дългосрочно съхранение. 【Практичен дизайн】 Отстрани и кошници за съхранение, има две меки дръжки от памучни въжета, които улесняват переноску и преместване на кошници.Всяка една много голяма кутия за съхранение, снабдени с етикет за класификация на съхранени обекти, което улеснява намирането на елементи.Ние смятаме, че добрият дизайн ще направи използването на продукта по-удобен за вас. 【Сгъваема кутия за съхранение на】 Този правоъгълен плат кутия за съхранение е сгъваем, просто сгънете кутия за съхранение на апартамент, за да пести място, когато не се използва или за транспортиране.Им е доста лесно да се събере, поставете вътре картон с твърд дъно, и всичко е готово.Сгъваема кошница за съхранение осигуряват удобство на организацията и уют на дома и огнището. 【Многофункционални】 Трайни правоъгълни кошници за съхранение може да се използва за съхранение на DVD-дискове, списания, книги, обувки, дрехи, хавлии, одеала, играчки за домашни животни / кучета, организаторите за офис консумативи, подаръци.Декоративна кошница за съхранение идеален за всекидневна, санитарен възел, битови помещения, бродерия, игри стая, хотел, офис, апартамент, пералня, антре и под леглото.

Декларирани характеристики