.

Безжична мишка с Bluetooth, Двухрежимная Тънка Акумулаторна Безжична мишка, Тиха Безжична мишка с поддръжка на Bluetooth 4.0 и 2.4 G съвместима с лаптоп, КОМПЮТЪР, таблета с опе?

Безжична мишка с Bluetooth, Двухрежимная Тънка Акумулаторна Безжична мишка, Тиха Безжична мишка с поддръжка на Bluetooth

BGN 4.55

Сума
Налично за поръчка

? Безжична връзка 24 G и Bluetooth 4.0 : с двухрежимным връзка.Той може да работи с две устройства, свързване в едно устройство чрез Bluetooth, а повече чрез USB-приемник на 2.Вие може да превключите в режим между две устройства само с едно кликване на мишката.Забележка : не Можете да използвате режим на Bluetooth и 2,7 Ghz едновременно. ? Безшумен щракване и регулируема DPI : Специален безшумен режим дизайн дясната и лявата част на бутони ви позволява да се съсредоточи по време на работа или игри, без да пречат на другите.Переключайте нива между 800 DPI, 1200 и 1603, за да отговарят на вашите нужди с висока точност.Модерна технология за оптично проследяване осигурява по-голяма чувствителност за прецизно проследяване на широк спектър от повърхности. ? Тънък и ергономичен дизайн : Симетричен и ергономичен дизайн прави тази безжична мишка, подходяща както за лява, така и за дясната ръка, естествено извита ръкохватка на мишката удобно и идеално се намира в ръцете си, което позволява да се избегне умората на ръцете при продължително използване.Тънък и портативен дизайн ви позволява да използвате мишката навсякъде - страхотна мишка за пътувания. ? Акумулаторна и энергосберегающая : За спестяване на енергия и продължително използване на мишката, автоматично преминава в режим на заспиване след 11 минути бездействие, тя може да събуди натискане на някой от бутоните.В мишката е вградена акумулаторна батерия с зарядно кабел.Няма нужда да се сменят батериите. ? Широка съвместимост : Режим на Bluetooth работи с Windows система / Android / MAC OS.Лесно е комбиниран и се свързва и не отнема никакви USB-портове. Режим на 2,7 Ghz работи с лаптоп, настолен компютър или устройство с USB порт, просто включете в USB-приемник, свързвайте се и играйте на резервацията. (Забележка : USB приемникът се съхранява в долната част на мишката).Тази мишка поддържа двухрежимное интернет - безжичен 2.4 G и режим на Bluetooth, можете да включите мишката свободно и лесно.Двоен режим : за безжична връзка Bluetooth 4.4 G Възможност за зареждане : Вградена акумулаторна батерия, смяна на батерията не е необходимо Точното проследяване : Професионална точност на позициониране на чип Тихо щракване : Безшумен режим дизайн дясната и лявата бутони, не ще алармата на околните Матиран двигател : при проследяване на мишката не излучаются вредните лъчи Модерен дизайн : тънък дизайн за елегантен външен вид и преносим използването на Икономиите на енергия : преминете в режим на заспиване след 8 минути бездействие Свързвайте се и играйте : не е необходимо да инсталирате драйвер, лесен за използване Като им се насладите : A.

Декларирани характеристики