.

Централен колан Ermorgen VR, Съвместим с Quest 2, Смяна на Елита на каишка, Регулируем Дизайн на часовников механизъм, дръжки, Нескользящий Главоболие колан с възглавница з?

Централен колан Ermorgen VR, Съвместим с Quest 2, Смяна на Елита на каишка, Регулируем Дизайн на часовников механизъм, дръжки,

BGN 28.17

Сума
Налично за поръчка

【Специален дизайн】 използвайте само за гейминг слушалки Quest 2 VRЛесен за използване, позволява да се чувствате по-приятно по време на игра. 【Бутон за регулиране на завоя】 Механичен дизайн, може да се регулира в съответствие с различните сочи главата.Много е лесен за инсталиране и демонтирането. 【Нескользящая】 Предотвратява подхлъзване виртуална слушалки по време на игрите, лента за глава може да помогне за намаляване на удари и плъзгащи се, което ви гарантира най-доброто от игрите. 【Издръжлив и лесен】 Той е изработен от висококачествен материал, който е много удобен, той не поцарапает самото устройство.И с повече замяна възглавница за главата. 【Взаимозаменяеми пакетът включва : 1 x механично лента за глава за виртуална реалност, за да Quest 2 1 x възглавници-гъба за главата (възглавница-гъба за главата вече в нея) моля, Обърнете внимание : Устройство в комплекта не е включена (Oculus Quest 2).

Декларирани характеристики