.

Акумулаторен блок Bigly Brothers Elite, който е съвместим с Oculus Quest 2, време на възпроизвеждане на 5000 ма в продължение на 2 часа, регулируема каишка за виртуална реалност в гла?

Акумулаторен блок Bigly Brothers Elite, който е съвместим с Oculus Quest 2, време на възпроизвеждане на 5000 ма в продължение

BGN 20.07

Сума
Налично за поръчка

【Елитен каишка с батерия 5000 ма】 : Нашият елит каишка Oculus Quest 2 е снабден с вградена батерия с капацитет 5000 mah, осигурява храна за мащабна игра и продължителен период на играта процес, а също така позволява ви по-дълбоко да се потопите в света на виртуалната реалностМожете също така лесно да проверите състоянието на батерията чрез индикатора на батерията.Повече не се притеснявайте за това, че изтощена батерия. 【Ергономичен дизайн】 : Теглото на мозъка рамо с батерии блок може ефективно да се намали налягането в главата и очите, а също и за решаване на проблема изцеждане на лицето и балансиране на теглото на виртуална слушалки. усещане за спокойствие и комфорт, идеален за продължителна употреба. 【Повишен комфорт】 : Нашият елит каишка с батерии блок Oculus Quest 2 за Oculus / Meta Quest 2 е изработен от по-устойчив ABS-пластмаса.Задната част на колана е изработен от висококачествена пяна и приятен за кожата изкуствена кожа, която е мека, дишаща, лесно и ефективно намалява и балансира гравитационното налягане.Лесен за почистване. 【Регулируема лента на главата】 : Настройте колани от двете страни и дължина на върха в съответствие с различна възраст и с различна форма на главата, регулиране на слушалките - и намерете подходящия размер, който ви подхожда най-добре.Без значение дете или възрастен може да се регулира лента за глава в подходящо положение в съответствие с обиколката на главата. 【Лесна инсталация】 : Задайте с лекота, като на оригиналния ремък, след това използвайте нашата технология защелкивания на главата рамо, за да го свържете към виртуална слушалката.Ние ви предлагаме инструкциите за инсталиране, които ще ви помогнат бързо да завършите инсталацията и да се насладите на играта. [Забележка : Когато Elite Strap е свързан към слушалките, за разпознаване на Elite Каишка и активна зареждане, слушалки, е необходимо 5-15 минути.Превръзка на главата.Превръзка на главата.Технически характеристики : Съвместимост : Oculus Quest 2 Вид : Аксесоари за виртуална реалност Материал : ABS + порести уплътнение Тегло : 340 g Размер : 19 x 10 x 8 см Капацитет на батерията : 5000 mah.

Декларирани характеристики