.

Въжета за улавяне на сензорния контролер Eyglo за слушалки Oculus Quest 2, Нескользящие Капачки за джойстик, Защитен ръкав от цензуриране Аксесоари Oculus Quest 2 (бял)

Въжета за улавяне на сензорния контролер Eyglo за слушалки Oculus Quest 2, Нескользящие Капачки за джойстик, Защитен ръкав от

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 Специално разработен за слушалки Oculus Quest 2, включително 2 * на капака на контролера, 2 * капачки за джойстик и 2 * каишка за ръкаНова подобрена делото той може да задоволи вашите нужди в една виртуална реалност, да подобри усещания от контролера, правейки ви по-потопени в света на виртуалната реалност. 【Отлична защита】 Калъфи за писалки Oculus Quest 2 са произведени от висококачествен силиконов материал, нескользящие, здрави и удобни, каишка за ръка е направен от висококачествен найлон, лека, дишаща и лека, което може да подобри вашия игри интерес. 【Противоскользящий дизайн】Капачка за сензорен пулт за управление увеличава линия на отпечатък от пръсти, отговаря на эргономичному дизайн и текстура на защитния кожух увеличава триенето, осигурява по-добро сцепление и по-ефективно да предотвратява подхлъзване, причинени от прекомерно потоотделением, като предоставя на вашето контролер още един слой на защита. 【Регулируема каишка за ръка】 Можете да регулирате каишка в съответствие с размера на дланта си, че може да осигури по-добра защита на вашите контролери. Завъртане на спойка позволява леко да се регулира ъгъла на наклона в съответствие с различни размери на ръка или на игрови действия, чрез добавяне на по-голяма гъвкавост. 【Супер удобна настройка】 просто трябва Да се облича седалките и затегнете монтажни отвори.Найлон вълшебна лента с метална катарама ви позволява да регулирате наколенник за ръце с различни размери.Детайл : Цвят : черно / бял Материал : силикон Применимая модел : Oculus Quest 2 Функция : Наскоро обновен въжета за сензорна писалка с цип, които се поставят и свалят с един бутон, защита на вашата слушалки Oculus Quest 2. Съдържание на пакета : 2 * калъфи за контролер, 2 * въжета за ръцете, 2 * капачки за джойстик.

Декларирани характеристики