.

ABOOFAN 4 бр., монтиран на стената Празнична Титуляр за палто, Кука за дрехи, Закачалки, Декорация на Дома, е Очарователен Дървена Закачалка за Хавлии, Окачени Куки, Моде?

ABOOFAN 4 бр., монтиран на стената Празнична Титуляр за палто, Кука за дрехи, Закачалки, Декорация на Дома, е Очарователен

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Коледни куки : Здрав материал е достатъчно за цялата следваща почивка, можете да ги използвате отново и отновоКоледни стенни куки : 2 елемента Коледен Държач за Отглеждане на Коледна Закачалка за Отглеждане Камина, окачен на кука.Дървени куки за дрехи : Изработени са от висококачествен и безопасен дървен материал, трайни и са предназначени за продължителна употреба.Стенен куки с елени : Изработени са от висококачествен и безопасен дървен материал, трайни и са предназначени за продължителна употреба.Стенен куки за коледни отглеждане : Кука изработени са от висококачествен дървен материал и практичен за по-дълга употреба.Съдържание на пакета 4 х куки Особености - Дайте на това елегантно изделие на вашия любим човек като на привлекателен и вежлив коледен подарък или оставете куката си и декорирайте закачалка за хавлии в коридора. -Цвят : Както е показано на практични дървени куки.14 X1 Коледни куки. - Можете да съхранявате подаръци и бонбони чорапи и на този держателе за отглеждане и да дадем на децата си коледна поставка за ключове с изненада. -Материал : Дървен коледен кука за дрехи. - Нашите куки са прикрепени към стената с помощта на двустранно лепило, им е трудно отвалить, удобен за използване държач за отглеждане. - Благодарение на мултифункционалност, тази закачалка за отглеждане могат да се настанят чорапи, както и ключовете и чанти в ежедневието, стенни куки с елени. - Произведен от висококачествен дървен материал, практични и достатъчно лесно за използване на закачалки за халати.Информация за стоки, Коледа стенни куки за отглеждане са Изработени от висококачествен дървен материал, практични и достатъчно удобни за използване. стенен куки с елени Благодарение на мултифункционалност на тези закачалки за отглеждане са подходящи за съхранение на отглеждане, както и на ключовете и чанти в ежедневието си. дървени куки за дрехи Това е коледен кука. коледни стенни куки Можете да съхранявате подаръци и бонбони чорапи и на притежателя на тези за отглеждане и поднесе на своите деца изненада.

Декларирани характеристики