.

Венец от Зеленина SOIMISS, 3 бр., Гирлянда от Централи, Венец от Гирлянди, Ден на Патрик, Метално Зелена Гирлянда, Сърма, Висящи Ленти за Коледната Елха, Украса за Новогод?

Венец от Зеленина SOIMISS, 3 бр., Гирлянда от Централи, Венец от Гирлянди, Ден на Патрик, Метално Зелена Гирлянда, Сърма,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за украса на Деня на Св Патрик, Карнавал и други празници.Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярност и практичност.Зелен цвят и дизайн във формата на детелина са подходящи за празничната атмосфера на Деня на Свети Патрик. Изработен е от висококачествен материал, който е здрав за по-дълга употреба.Подходящи за декорации за Деня на Св. Патрик, можете да ги закача на стена, врата, прозорец и т. Подходящи за декорация на Деня на Св. Патрик, карнавал и други празници.Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярност и практичност.Зелен цвят и дизайн във формата на детелина са подходящи за празничната атмосфера на Деня на Свети Патрик. Изработен е от висококачествен материал, който е здрав за по-дълга употреба.Подходящи за декорации за Деня на Св. Патрик, можете да ги закача на стена, врата, прозорец и т. Описание Подходящи за декорация на Деня на Св. Патрик, карнавал и други празници.Изработен е от висококачествен материал, който е здрав за по-дълга употреба.Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярност и практичност.Приложими за декорации за Деня на Св. Патрик, можете да ги закача на стена, врата, прозорец и т., Зелен цвят и дизайн във формата на детелина са подходящи за празничната атмосфера на Деня на Свети Патрик.Характеристики - Цвят : Зелен.- Материал : Пластмаса.- Размер : около 200,00 X9,00 X9,00 см/ 78,60 X3,54 X3,54 инча.- Подходящ за украса на Деня на Св. Патрик, Карнавал и други празници.- Изработен е от висококачествен материал, който е траен за продължителна употреба.- Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярност и практичност.- Подходящи за декорации за Деня на Св. Патрик, можете да ги закача на стена, врата, прозорец и т. - Зелен цвят и дизайн във формата на детелина са подходящи за празничната атмосфера на Деня на Свети Патрик.Опаковката включва 3 x гирлянди.

Декларирани характеристики