.

LENORAD Fidget Адвент-Календар 2022 Коледни Играчки -Изненади за 24 дни, Набор от Сензорни играчки, Адвент Календари с обратно Броене, най-Добрите Подаръци за деца, Тийнейджъ?

LENORAD Fidget Адвент-Календар 2022 Коледни Играчки -Изненади за 24 дни, Набор от Сензорни играчки, Адвент Календари с обратно

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?【Коледен суперценный набор от】 Нашата най-новият кутия за играчки коледа fidget advent calendar 2022 с невероятни сетивни играчки на 24 дни, включително играчки на Дядо Коледа, заводные на пишеща машина, украшения за елхи, детски играчки, ключодържатели, обърнати кубче на Рубик, капачка за отпечатъци, лабиринт, еластична въже, коледна стикер и т, изискана и здрава хартиена подарък кутия, разделена на 24 части, крие коледни играчки-неспокойни за всеки прозорец.Превърнете очакването в очакване и направете коледа изненада на всяко дете. ?【Най-добрият коледен подарък и семейна игра】 Този набор от играчки-непосед - най-добрият коледен подарък за деца и възрастни. дръжте децата си далеч от електронни стоки по време на празници, с нетърпение чака малките забавни подаръци всеки ден и настъпването на Коледа в целия декември, изследва и развива тяхното търпение и креативност, подходящи за игри между родители и деца и награди на коледно парти, потопете се в радостта със семейството си и приятелите си и направете така, че всеки ден е като Коледа. ?【Креативен дизайн и изненади за 24 дни напред】 Считано от 1-во число, броят пунктирана част от луксозни кутии, и вие ще получите неочаквани играчки-изненади!това е не само играчка, вие също можете да я използвате за украса на коледната елха и сложи на масата, за да се създаде положителна атмосфера на Коледа. ?【Безопасни за децата материали】 Всеки един от нашите играчки-непосед изработени от здрав материал с високо качество и гарантирано безопасно за деца и възрастни, мека и удобна защита на околната среда, здравето, може да се използва бебета, малки момчета и момичета. ⛄【Играчки-неспокойни за облекчаване на стреса】 Изстискване, върти, дърпа и балансиране на тези играчки, когато сте уморени от работа или дома си, може да се оттегли своето безпокойство и стрес.Тази подарък кутия с коледните късмети и може да отнеме децата по цял ден, че ще ви даде много време за почивка и подготовка за Коледа.Обратно броене до Коледа - вълнуващо за децата, особено за най-малките, които нямам търпение да отвори своя подарък. календар за обратно броене - забавен и запомнящ се начин, и вашите деца, определено ще бъдат изненадани и развълнувани, откривайки тези красиви кутии и получаване на забавни подаръци всеки ден.Адвент-календар fidget на 2022 година съдържа много интересни коледни елементи fidget toys, това е не само играчка, вие също можете да я използвате за украса на коледната елха, за да се създаде положителна атмосфера на Коледа.

Декларирани характеристики