.

HappyLily Стенни Пластмасова Поставка За Сешоар за Коса, Държач За Сешоар за Баня, Самозалепваща Поставка За Сешоар за Коса (Бяла)

HappyLily Стенни Пластмасова Поставка За Сешоар за Коса, Държач За Сешоар за Баня, Самозалепваща Поставка За Сешоар за Коса

BGN 5.09

Сума
Налично за поръчка

Стойка за сешоар изработени от пластмаса, устойчив, износостойкого, с твърда и гладка повърхностСамозалепваща поставка за сешоар подходящ за повечето размери сешоар, представени на пазара.Пластмасова стойка за сешоар за коса има конструкция с приповдигнато дъно, предотвращающую спад сешоар за коса.Размер на притежателя за сешоар за баня : 5½ "x 4 ¼" x 3 ¼ " (14,2 см x 10,7 см x 8,5 см).Съдържание на пакета : Стенен държач за сешоар x 1, самозалепващи стикер x 1. Самоклеящийся държач за сешоар Характеристика : -Подходяща за монтаж в баня и тоалетна, бързо може да се инсталира след употреба на сешоар.Как да инсталирате : - Почистете стената напълно. - Кликнете на притежателя на стената, за да се определи състоянието и да се извлече предмет. - Кликнете на стикер за извличане на въздуха. - Завършване на инсталацията на притежателя на сешоар след изчакване в продължение на 24 часа. Забележка : - Само стенен държач за сешоар и самозалепващи стикер, други в комплекта не са включени.

Декларирани характеристики