.

Raxinbang Рафтове за Баня Държач за Кърпи, с монтиран на стената 60 см/23 инча Ретро Промишлен Месинг Лира Антични Закачалка за Кърпи с Дърворезба Окачен Титуляр за Дреха ?

Raxinbang Рафтове за Баня Държач за Кърпи, с монтиран на стената 60 см/23 инча Ретро Промишлен Месинг Лира Антични Закачалка

BGN 58.08

Сума
Налично за поръчка

___ Класически ретро стил___Силна селски атмосфера се отразява в естествената текстура завършек на банятаУмишлено имитира старата боя, което му придава уникален класически тон. ___Многофункционален___ Това не е просто закачалка за кърпи, но и парапет.Когато членовете на семейството поскользаются и пада в банята, това е много полезно, за да се гарантира сигурността на семейството си. ___ Спестяване на пространство ___ Този телевизор ще ви спести ценно пространство, така че се изрязва размер на складови помещения и харчат повече в живота.Използвайте кухненски кърпи, катышками и други малки предмети.Незабавно спестете място. ___Инсталиране___трябва Да пробиете дупки в стената.Но не се притеснявайте.Дупки и марка на инсталацията ще бъдат скрити под основание след монтаж. ___100% гаранция ___ Моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.Опитайте се да се насладите на нашата закачалка за кърпи в продължение на 30 дни, ако не сте доволни, ние обещаваме да ви предоставят своевременно и пълно възстановяване. ___ Класически ретро стил___Силна селски атмосфера се отразява в естествената текстура завършек на банята.Умишлено имитира старата боя, което му придава уникален класически тон. ___Многофункционален___ Това не е просто закачалка за кърпи, но и парапет.Когато членовете на семейството поскользаются и пада в банята, това е много полезно, за да се гарантира сигурността на семейството си. ___ Спестяване на пространство ___ Този телевизор ще ви спести ценно пространство, така че се изрязва размер на складови помещения и харчат повече в живота.Използвайте кухненски кърпи, катышками и други малки предмети.Незабавно спестете място. ___Инсталиране___трябва Да пробиете дупки в стената.Но не се притеснявайте.Дупки и марка на инсталацията ще бъдат скрити под основание след монтаж. ___100% гаранция ___ Моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.Опитайте се да се насладите на нашата закачалка за кърпи в продължение на 30 дни, ако не сте доволни, ние обещаваме да ви предоставят своевременно и пълно възстановяване. ___ Какво има в кутията?___ Лира и винтове, 1 бр.___ Основна подробна информация ___ Материал : месинг, Тегло : 2 кг Покритие на повърхността : античен месинг Монтаж : стенен монтаж (пробиване) Размер : 60*26*14 см полезен Товар : 15 кг ___Характеристики___ е Изработена от висококачествени материали.

Декларирани характеристики