.

BuLife 32x24 инча Овално Led Огледало за баня с защита Срещу Замъгляване, 3 Цвята, Лампа, с Регулируема Яркост, Стенно Огледало за Баня с Осветление, Умно Огледало За грим, С?

BuLife 32x24 инча Овално Led Огледало за баня с защита Срещу Замъгляване, 3 Цвята, Лампа, с Регулируема Яркост, Стенно Огледало

BGN 40.00

Сума
Налично за поръчка

?【Регулиране на яркостта, и цветовата температура】 Просто натиснете бутона за захранване в продължение на 3 секунди, за да промените интензивността на студено бяла светлина с обикновените живи 6000 К Цветовата температура може лесно да се регулира с едно натискане на бутона за превключванеТри цветови температури (3000 K, 4500 K, 6000 K) може да се лесно да сменяте в зависимост от атмосферата на стаята. ?【Функция за защита от замъгляване】 Функция за защита от замъгляване се управлява от отделен бутон.Включете бутона за защита от замъгляване, огледало, тоалетна маса в банята автоматично ще го защити от замъгляване.Дръжте своето огледало чист. ?【Високо качество и безопасност на】 Произведено от 4 мм сребро огледала без мед осигурява безопасност и опазване на околната среда.Небьющаяся конструкция позволява осеяна с отломки.Сверхдлинный срока на експлоатация на led лампи - до 50 000 часа (използването на огледала по 5 часа на ден, означава, че тя ще продължи от 27 години). ?【Водоустойчив IP44】 Благодарение на технологията на водонепропускливост и влагозащиты това е led огледало осигурява безопасно осветление във влажна среда баня.Сертификат UL и класиране IP44 гарантират отлични водоустойчиви характеристики. ?【Начини за инсталиране на】 Бъдат като plug-in, така и с кабел.Лесна инсталация в продължение на 15 минути. (ВРЪЗКА : използвайте бутон върху огледалото, за да се превърне в светлина.КАБЕЛНА връзка : за включване на светлината използвайте стенен прекъсвач. ?【Опаковка и аксесоари】 Идва в специална опаковка за по-добра защита.Е преминал всички тестове, включително и тест за падане, удар, стрес-тест, и т. комплектът включва твърда телена мъничета с диаметър 160 см, винтове, инсталационните табели и инструкции за монтаж.

Декларирани характеристики