.

WSERE 4 Бр. Силиконов Притежателя на Спомагателни дръжки, Капак за улавяне на Тигана, Притежателят на Тенджери за Чугунени тигани, Метални съдове За пържене, 2 Черни 2 Ч?

WSERE 4 Бр. Силиконов Притежателя на Спомагателни дръжки, Капак за улавяне на Тигана, Притежателят на Тенджери за Чугунени

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

❤ В комплекта са включени 4 броя притежателите на дръжки за тенджери (2 черни и 2 червени)Моля, проверете дръжката на чугунени тигана, за да се уверите в това, че тя правилно е подходящ за вашата тигана.Размер на притежателя на силиконовата спомагателни дръжки : 5,5 x 1,7 x 0,7 инча. ❤ Устойчивост на студ / топлина - Този държач за химикалки pot assist, изработени от устойчиви на висока температура силикон материал, който създава защитен полиестерен слой, сигурно намаляване на трансфера на топлина, предпазва вашите ръце от -104 ºF до 464 ºF (от -40 ° C до 240 ° C). ❤ Нескользящая и безопасно-гладко се плъзга по метална дръжката на тигана, вътрешен силиконов материал подобрява сцеплението и осигурява допълнителна защита на вашите ръце.Осигурява надежден, удобен и стабилен захват.Изолиращ кухненски аксесоар предпазва ръцете от горещите дръжки на тигана. ❤ Сигурно задържани по време на употреба; Перфектен помощник в кухнята за горещи тенджери, тигани, противней и дълга или цельнометаллической съдове, повечето чугунени тигани.Не е подходящ за употреба във фурна или на пряк огън.Могат да се мият в миялна машина - просто хвърли в миялна машина или бързо изплакнете ръчно. ❤ В комплекта са включени 4 броя притежателите на дръжки за тенджери (2 черни и 2 червени).Моля, проверете дръжката на чугунени тигана, за да се уверите в това, че тя правилно е подходящ за вашата тигана.Размер на притежателя на силиконовата спомагателни дръжки : 5,5 x 1,7 x 0,7 инча. ❤ Устойчивост на студ / топлина - Този държач за химикалки pot assist, изработени от устойчиви на висока температура силикон материал, който създава защитен полиестерен слой, сигурно намаляване на трансфера на топлина, предпазва вашите ръце от -104 ºF до 464 ºF (от -40 ° C до 240 ° C). ❤ Нескользящая и безопасно-гладко се плъзга по метална дръжката на тигана, вътрешен силиконов материал подобрява сцеплението и осигурява допълнителна защита на вашите ръце.Осигурява надежден, удобен и стабилен захват.Изолиращ кухненски аксесоар предпазва ръцете от горещите дръжки на тигана. ❤ Сигурно задържани по време на употреба; Перфектен помощник в кухнята за горещи тенджери, тигани, противней и дълга или цельнометаллической съдове, повечето чугунени тигани.Не е подходящ за употреба във фурна или на пряк огън.Могат да се мият в миялна машина - просто хвърли в миялна машина или бързо изплакнете ръчно.

Декларирани характеристики