.

Lunchbox.com Електрически Тренажор за ходене, Джогинг пътека на магнитна висулка С Вградени високоговорители и пульсометром, Регулируема скорост 1-12 км /Ч, сензорен LCD ек?

Lunchbox.com Електрически Тренажор за ходене, Джогинг пътека на магнитна висулка С Вградени високоговорители и пульсометром,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Сгъваема бягаща пътека] : бягаща лента с ширина 59 см, малошумная и здраваБягане / jogging / бързо ходене / quick run е оптимизиран, а скоростта се регулира.Тегло на потребителя : 110 кг. [Функция] : Бягаща пътека с LCD сензорен екран със скорост 1-12 км / ч и можете да се наслаждавате на неограничени развлечения.Той също идва със стойка за таблет, със стерео говорители и функция за мониторинг на сърдечната честота. [Амортизация] : Подвесная писта + магнитна висулка с плаваща амортизация е като излизане в открит космос.Сверхширокий колан за джогинг се използва за по-леки занимания, като същевременно осигуряват приятно усещане при движение и осигуряване на плавна тренировка ставите и коленете с съпротива. [Компактност] : Неблагодарна използва оригиналната система за сгъване и е идеален партньор за тренировки.Може веднага да се прибират.Площ на сградата в сгънат вид е по-малко от 1㎡.Бягаща пътека може да бъде адаптиран към всяка стая в къщата, която ще ви спести много място и лесно да се съхранява с помощта на транспортировочных колела. [Инструменти] Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Бягаща пътека с докосване жидкокристаллическим экраном2. Оборудван с поставка за таблетен компютър, стерео високоговорители, функция за мониторинг на сърдечната ритма3. Бавно ходене/бягане/бързо ходене/бързо бягане, скоростта може да се регулировать4. Система на амортисьорите магнитна левитация подобна космическа прогулке5. Може да бъде изградена наведнъж, почвата остава по-малко от 1㎡ след складывания6. Скорост 1-12 км/ч Характеристики : Двигател : 1,0-3,0 л. Клавишите за максимално намаляване на : сензорен екран Динамиката на работа : двуканална стереоскопическая скорост : 1,0-12,0 км/ч Сгъването на купето : 90 градуса Сгъване на предпазен колан за съхранение : 1200 *430 (мм) Увеличен размер на : 1534*744*1051 (мм) Прозорец на дисплея : Огледален сензорен LCD-дисплей с цветен екран Размер в сгънат вид : 1534*744*188 (мм) Тегло : 110 кг В комплекта са включени : Бягаща пътека * 1 забележки : -Поради ръчно измерване са възможни незначителни разлики в размера. -Моля, помислете за действителния размер на списъка, на екрана обикновено се увеличи за показване на повече информация. -Поради различни осветление на екрана цвят на проекта може да се различават малко от изображението.

Декларирани характеристики

Motor:
1.0-3.0hp peak
Shortcut keys:
touch screen operation
Speakers:
two-channel stereo
Speed:
1.0-12.0KM/H
Body folding:
90 degree folding storage
Running belt area:
1200*430(mm)
Expanded size:
1534*744*1051(mm)
Display window:
Mirror LCD touch color screen
Folded size:
1534*744*188(mm)
Weight:
110kg
Products include:
Treadmill* 1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Please consider the actual size of the list, the screen is usually enlarged to show detailed information.:
-Due to the different light on the screen, the color of the project may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :