.

Титуляр лепило за мигли, Държач за лепило за мигли, Чаши с Лепило пръстен за удължаване на Миглите Обемни Мигли, Притежателят на Лепкав пигмент за Удължаване на Миг?

Титуляр лепило за мигли, Държач за лепило за мигли, Чаши с Лепило пръстен за удължаване на Миглите Обемни Мигли, Притежателят

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен материал, който е траен, гигиеничным и сигуренС негова помощ, можете бързо да се разграничат една ресничку, което е удобно за присаждане.Увеличава ефективността на ваксинациите, ускорява натрупването на миглите, които се използват от клеевыми вложки за по-добър ефект.Това е необходимо и ефективно средство за удължаване на миглите.Мини размер и тегло, удобен за переноске и съхранение. подходящ за начинаещи, така и професионални художници.Изработен е от висококачествен материал, който е траен, гигиеничным и сигурен.С негова помощ, можете бързо да се разграничат една ресничку, което е удобно за присаждане.Увеличава ефективността на ваксинациите, ускорява натрупването на миглите, които се използват от клеевыми вложки за по-добър ефект.Това е необходимо и ефективно средство за удължаване на миглите.Мини размер и тегло, удобен за переноске и съхранение. подходящ за начинаещи, така и професионални художници.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, който е траен, гигиеничным и сигурен. Той може бързо да се разграничат една ресницу, което е удобно за присаждане. Подобрете ефективността на ваксинацията, получавате по удължаване на миглите, използвайте клеевыми вложки за по-добър ефект. Това е необходим и ефективен инструмент за изграждане на миглите. Мини размер и лек, лесен за носене и съхраняване. подходящ за начинаещи, така и професионални художници.Параметри : Тип на продукта : Пръстен за удължаване на миглите Материал : пластмаса Цвят : бял Допълнителни тип : 01 # Обичайната U-образна околовръстен чаша, 02 # Вградена U-образна околовръстен чаша Тегло на опаковката : прибл. 8 г Осъществяване Списък : 01 # Обичайната U-образна околовръстен чаша 1 * Тава за удължаване на миглите 1 * Околовръстен чаша 1 * С кляпом в устата 02 # Вградена U-образна околовръстен чаша 1 * Тава за удължаване на миглите 2 * Околовръстен чаша 2 * с кляпом в устата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Eyelash Extension Ring
Material:
Plastic
Color:
White
Optional Type:
01# Ordinary U-shaped Ring Cup, 02# Integrated U-shaped Ring Cup
Package Weight:
Approx. 8g
Package List:
01# Ordinary U-shaped Ring Cup:
1 * Eyelash Extension Ring Pallet:
1 * Ring Cup:
1 * Gagged:
02# Integrated U-shaped Ring Cup:
1 * Eyelash Extension Ring Pallet:
2 * Ring Cup:
2 * Gagged :