.

TURNMEON [2 опаковки и таймер] Коледни пурпурни гирлянди, само на 100 светодиоди 32,8 фута, приказни светлини работещи на батерии, Таймер 8 режими, Водоустойчив светлините н?

TURNMEON [2 опаковки и таймер] Коледни пурпурни гирлянди, само на 100 светодиоди 32,8 фута, приказни светлини работещи на

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[2 опаковане на коледни мини-гирлянди] Опаковка от 2 коледни гирлянди, всяка с дължина 16,4 фута и 50 светодиоди Размер на led лампата е на 1,5 х 0,3 инча.Изцяло черен проводник и отделението отделение лесно се допълват в една ужасна атмосфера на Хелоуин за външни декорации. 3 Цвята осветление по ваш избор : оранжево / лилаво / оранжево-лилаво. [Автоматичен таймер] Автоматичен таймер ще продължи 6 часа на "включено" и 18 часа на "изключен" след включването на коледните гирлянди, лесен за работа и спестява енергия.Просто натиснете бутона на батарейном отделение за включване / изключване на осветление и създаване на конкретни режими. [ 8 режими и функция памет] 8 режима за избор : разход, вълна, сериен, slo-glo, гони, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване.С чип памет, сохраняющим си последната настройка на режим и без ежедневна нулиране на настройките. [Захранва от батерии с помощта на куката] Led светлини с висока яркост се хранят от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) и могат да работят в продължение на дълго време.Водоустойчив цилиндричен на отделението за батерията се предлага с кука, който лесно плътно се затвори и озарява навсякъде и той не пада. [Водоустойчива IP65 за употреба на открито на закрито] осветителни Тела за Хелоуин и отделението блок е водоустойчив по стандарт IP65 за външна или вътрешна употреба, като например дървета, тераси, огради, градини, колони, храсти, стени, работни маси, каси, спални, вратите, прозорците, украса за Хелоуин и т. Може да се използва при всякакви климатични условия. [2 опаковане на коледни мини-гирлянди] Опаковка от 2 коледни гирлянди, всяка с дължина 16,4 фута и 50 светодиоди. Размер на led лампата е на 1,5 х 0,3 инча.Изцяло черен проводник и отделението отделение лесно се допълват в една ужасна атмосфера на Хелоуин за външни декорации. 3 Цвята осветление по ваш избор : оранжево / лилаво / оранжево-лилаво. [Автоматичен таймер] Автоматичен таймер ще продължи 6 часа на "включено" и 18 часа на "изключен" след включването на коледните гирлянди, лесен за работа и спестява енергия.Просто натиснете бутона на батарейном отделение за включване / изключване на осветление и създаване на конкретни режими. [ 8 режими и функция памет] 8 режима за избор : разход, вълна, сериен, slo-glo, гони, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване.

Декларирани характеристики