.

MAGOTAN Улични Гирлянди, Коледни светлини 50 Led Гирлянди, работещи на батерии, Приказни Светлини за Коледната Елха, Сватбен Венец, Парти, Дом Градина, В помещението, Водо?

MAGOTAN Улични Гирлянди, Коледни светлини 50 Led Гирлянди, работещи на батерии, Приказни Светлини за Коледната Елха, Сватбен

BGN 6.80

Сума
Налично за поръчка

✔️ Лесен За работа : Гирлянди, захранван от батерии, не е необходимо да се свържете и абсолютно не се консумира енергия от батерията Кликнете върху батарейном отделение, за да включите осветлението, и изберете от 8 различни режими, за да отговарят на вашите разнообразни нужди. ✔️ Функция ТАЙМЕР : Да се освободи ръката си и не забравяйте да изключите коледни гирлянди, функция на таймера ще се активира в момента на включване на гирлянди, венци от батерии ще работят на 6 часа и 18 часа изключва всеки ден. ✔️ Водоустойчив и преносим, Благодарение на водонепроницаемому батарейному отсеку IP65 и гирляндам можете лесно да прехвърляте и публикувате led гирлянди, навсякъде, където ви харесва, подходящи за използване там, където е вероятно да се случи дъжд, пръскане на вода, сняг. ✔️ Широко приложение : Улични светлини са идеални за даване на жар вашето декора или се настроим за Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, рождени дни, перфектно пригодени за декорация на вътрешното и външното осветление. ✔️ ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : 100% удовлетвореност 30-дневна гаранция за връщане на пари и 2-годишна гаранция, ако не сте доволни от гирлянди, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за получаване на най-доброто решение. ✔️ Лесен За работа : Гирлянди, захранван от батерии, не е необходимо да се свържете и абсолютно не се консумира енергия от батерията. Кликнете върху батарейном отделение, за да включите осветлението, и изберете от 8 различни режими, за да отговарят на вашите разнообразни нужди. ✔️ Функция ТАЙМЕР : Да се освободи ръката си и не забравяйте да изключите коледни гирлянди, функция на таймера ще се активира в момента на включване на гирлянди, венци от батерии ще работят на 6 часа и 18 часа изключва всеки ден. ✔️ Водоустойчив и преносим, Благодарение на водонепроницаемому батарейному отсеку IP65 и гирляндам можете лесно да прехвърляте и публикувате led гирлянди, навсякъде, където ви харесва, подходящи за използване там, където е вероятно да се случи дъжд, пръскане на вода, сняг. ✔️ Широко приложение : Улични светлини са идеални за даване на жар вашето декора или се настроим за Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, рождени дни, перфектно пригодени за декорация на вътрешното и външното осветление. ✔️ ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : 100% удовлетвореност 30-дневна гаранция за връщане на пари и 2-годишна гаранция, ако не сте доволни от гирлянди, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за получаване на най-доброто решение.

Декларирани характеристики