.

Слънчеви очила за кучета Слънчеви Очила за домашни Любимци Регулируема Сгъваема Облекло За Очи С Защита от Uv Ветроупорен Поляризирани Слънчеви Очила за Кучета с Т?

Слънчеви очила за кучета Слънчеви Очила за домашни Любимци Регулируема Сгъваема Облекло За Очи С Защита от Uv Ветроупорен

BGN 4.62

Сума
Налично за поръчка

? 100% ЗАЩИТА от uv ▶ Лещи за очила COSOC за кучета са с отлично поликарбонат, който може да се филтрира и да се намали ултравиолетова радиацияУстойчив на абразия, не подлежат на различно напукване, удароустойчив. ?УДОБНО НОСЕНЕ▶ Вътрешния ръб на рамки на слънчеви очила за кучета обшит гъба за удобно носене и държи здраво лещи далеч от очите. ?СГЪВАЕМА И ДИШАЩА▶ Дограма сгъваеми, а подобрената конструкция на моста на носа, повишава комфорта; В долната част на рамката има воздухопроницаемые отвори, вентилационни отвори, за да се предотврати изпаряване и пропускливост на въздуха. ? Се РЕГУЛИРА по размер▶ Слънчеви очила за кучета са направени с еластични джапанки за главата и брадичката, те са регулирани, леко можете да ги впишат в лицето на домашен любимец. ? ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ ▶ Ние много обичаме да се домашни любимци.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информират, ние винаги ще бъдем тук, за да се погрижат за вас. ? 100% ЗАЩИТА от uv ▶ Лещи за очила COSOC за кучета са с отлично поликарбонат, който може да се филтрира и да се намали ултравиолетова радиация.Устойчив на абразия, не подлежат на различно напукване, удароустойчив. ?УДОБНО НОСЕНЕ▶ Вътрешния ръб на рамки на слънчеви очила за кучета обшит гъба за удобно носене и държи здраво лещи далеч от очите. ?СГЪВАЕМА И ДИШАЩА▶ Дограма сгъваеми, а подобрената конструкция на моста на носа, повишава комфорта; В долната част на рамката има воздухопроницаемые отвори, вентилационни отвори, за да се предотврати изпаряване и пропускливост на въздуха. ? Се РЕГУЛИРА по размер▶ Слънчеви очила за кучета са направени с еластични джапанки за главата и брадичката, те са регулирани, леко можете да ги впишат в лицето на домашен любимец. ? ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ ▶ Ние много обичаме да се домашни любимци.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информират, ние винаги ще бъдем тук, за да се погрижат за вас.

Декларирани характеристики