.

Сладък нашийник за кучета XS Small Medium Large, Мек Найлон Нашийник на домашен любимец, 3D Принт, Цветни Мотиви, Регулируеми Нашийници за Кучета, за Момичета и Момчета, за мал?

Сладък нашийник за кучета XS Small Medium Large, Мек Найлон Нашийник на домашен любимец, 3D Принт, Цветни Мотиви, Регулируеми

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Регулируемо защитно обтегачТова за Коледа, сватби, празници, партита, и е отличен за костюми за cosplay, домашни любимци, ще доведе до забавен и атрактивен ефект на прекрасната си куче и котка.Уникален дизайн и ярки цветове за вашето куче и котка. ✔ Моля, внимателно измерва с кучето си и изберете най-подходящия размер на яката.Винаги гледам в таблицата размери, за да научите препоръчва обиколката на врата и диапазон на теглото, за да потвърдите размера си.(Обикновено между ошейником и шията на кучето остава на разстояние два пръста.) Това помага да се предотврати перегрызание яка кучето си. ✔Уникални дизайнерски модели, даващ на вашия домашен любимец най-особена индивидуалност.Сладък нашийник за момичета среден размер с розови пеперуди, ярки цветове, светещи черепи, цветна пеперуда за вашето момче и момиче. ✔ Моля, обърнете внимание, че основната снимка е направена в размер L." Нашийник за Френски Булдог, Немска Овчарка, Волкодава, Тибетски Мастиф, Ротвайлер, Булдог, Златист Ретривър, Хъски, Доберман, Пинчера, датски дог, Такси Weimaraner. ✔ Здрава быстросъемная обтегач и D-образен пръстен от сплав с покритие, лесно се побира и се отстранява, подплатени, регулируеми и удобни за вашите малки кучета със среден размер. ✔ Удобен и лесен за употреба : Быстросъемная обтегач премиум-клас от ABS-пластмаса, позволява лесно се облича и да стреля.Половината метална тока под ъгъл за удобство на вашето куче.Този сверхпрочный яка, не е подходящ за ежедневна употреба за вашето куче у дома, но и идеално се съчетава с каишка при отглеждане на кучето.Те много лесно и удобно да се ползват, независимо дали в помещения или на открито, на екскурзия или на свобода. ✔ Моля, внимателно измерва с кучето си и изберете най-подходящия размер на яката.Винаги гледам в таблицата размери, за да научите препоръчва обиколката на врата и диапазон на теглото, за да потвърдите размера си.(Обикновено между ошейником и шията на кучето остава на разстояние два пръста.) Това помага да се предотврати перегрызание яка кучето си. ✔Уникални дизайнерски модели, даващ на вашия домашен любимец най-особена индивидуалност.Сладък нашийник за момичета среден размер с розови пеперуди, ярки цветове, светещи черепи, цветна пеперуда за вашето момче и момиче. ✔ Моля, обърнете внимание, че основната снимка е направена в размер L.

Декларирани характеристики