.

Органайзер за съхранение от Неръждаема Стомана Ъглов Рафт за Душата Caddy Bath с Куки (Бял)

Органайзер за съхранение от Неръждаема Стомана Ъглов Рафт за Душата Caddy Bath с Куки (Бял)

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Дръжте вашата баня чиста от всичко това сапуни, шампоани и тоалетни принадлежности, които използватеНашият полк за баня издържа тегло до 30 килограма, а също така има достатъчно място за повечето средства за банята.на 2 куки можете да поставите самобръсначка, кърпа, гъба, четка и др.Лепило притежава силна адхезия; не се притеснявайте за това, че коша за баня лесно се движи.Пробиване не се изисква, лесна инсталация.Ръчно премахване : Използвайте сешоар за нагряване на етикети, лесно свалям я, когато тя е достатъчно да стане.Ъглов душ caddy е замислен като отворена решетка за максимална вентилация на въздуха и отвеждане на водата.Съхранявайте на средствата за баня в чистота.Изработени от неръждаеми материали, рафтове от неръждаема стомана може да бъде сигурен, че рафтове в банята, не ще бъде лесно ръждясва, издръжлив, високо качество и дълъг експлоатационен живот.Дръжте вашата баня чиста от всичко това сапуни, шампоани и тоалетни принадлежности, които използвате.Нашият полк за баня издържа тегло до 30 килограма, а също така има достатъчно място за повечето средства за банята.на 2 куки можете да поставите самобръсначка, кърпа, гъба, четка и др.Лепило притежава силна адхезия; не се притеснявайте за това, че коша за баня лесно се движи.Пробиване не се изисква, лесна инсталация.Ръчно премахване : Използвайте сешоар за нагряване на етикети, лесно свалям я, когато тя е достатъчно да стане.Ъглов душ caddy е замислен като отворена решетка за максимална вентилация на въздуха и отвеждане на водата.Съхранявайте на средствата за баня в чистота.Изработени от неръждаеми материали, рафтове от неръждаема стомана може да бъде сигурен, че рафтове в банята, не ще бъде лесно ръждясва, издръжлив, високо качество и дълъг експлоатационен живот.Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : черен, бял Размери : 19 х 9 х 16 см Стоки включва : 1 × Ъглова поставка за душ Забележка : 1 : дължи На разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Размер се измерва с ръце, може да бъде отклонение 0,2-0,5 виж 3. Ако имате някакви въпроси относно поръчка или изпращане, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля, напълно осъзнавам, че ние сме в различни часови зони.

Декларирани характеристики

Material:
Stainless steel
Color:
black white
Size:
19 × 9 × 16 CM
Product include:
1 × Corner Shower Caddy:
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :