.

HUAHOO Големи Крака Подложка за баня, Тоалетна, Подложки, подложка за пода, Абсорбиращи подложки, постелки за Баня, Спални, Хол, Кухня, подложка за крака (GradeA Нескользящ?

HUAHOO Големи Крака Подложка за баня, Тоалетна, Подложки, подложка за пода, Абсорбиращи подложки, постелки за Баня, Спални, Хол,

BGN 8.86

Сума
Налично за поръчка

Спецификация: (1) тъкани от замшевого кожа височина 20 мм, на допир е много мека и удобна, нашият избор на естествено латексного покритие.Без мирис, от същия тип, без лепкава плесен. (2) подходящ за измиване, удобни за почистване, може да бъде поставен директно в пералната машина за почистване на лепило повърхността, да се избягва излагането на пряка слънчева светлина. (3) на продукта, без специфичен мирис Предимства : устойчивостта на влага / мухъл / soundproofing / трайност / изолация от студ / износване / почистване / икономичност. - Лесно абсорбира вода и прах, добра устойчивост на хлъзгане. - Лесен за почистване, може да се пере директно в пералнята или ръце, не добри.когато и не добри.когато, на задната страна на избягва излагането на пряка слънчева светлина. - Сверхмягкие плат с висока плътност, удобни, защитаващи околната среда, добра вентилация. - Може да се използва под масата и в спалнята, кухня, легла, автокресле, диванной възглавница и така нататък. - Добавете празнична живот и индивидуалност на всяко пространство!. 8 Цвята за избор.Нескользящий подложка за баня, задържа подложка за баня на място, дори и когато е мокър.Здрава нескользящая основа не избледнява, запазвайки мат на място в продължение на много години.Нескользящая основа осигурява допълнително удобство при използване от деца или възрастни хора, защитен мокри крака от тапочек и скользкого на килима в банята.Силен водопоглощающий материал, запазва земята чиста, без петна от вода, забавя дребен прах, намалява сегашния скок в къщата.Нетоксичен, Безвреден, Без мирис.Постелки за баня с високо ниво на обработка, в съответствие с международната сертификация за качество, екологично чиста Професионална кожа, без мирис.Цвят : розов, кафе, лилаво, червено, синьо, сиво, зелено, жълто. Размер : 16 "x 24" / 40 см × 60 см, тегло : 270 г Размер : 19 "x 26" (48*67 cm), тегло : 320 г Дебелина : 0,6 инча/1,5 вижте Тази подложка за баня, предназначени за бързо усвояване на вода и прах, поддържане на подове в банята сухи и чисти.Дизайнът на килима с хиляди отделни ворсинок от микрофибър позволява на водата, съдържаща се в килим, бързо съхне, оставяйки на мат приятен аромат и усещане за чистота, сухота и липса на мухъл.Машинно и ръчно пране.Просто хвърли целия мат в перална машина за изпиране със студена вода, дръж се да изсъхне или се разстилат на открито.

Декларирани характеристики