.

HANABASS Прозрачни Контейнери за губчатых Мыльниц с капаци Прозрачен контейнер с капак Кутия за сапуни за Баня Сапунерка За източване на Сапун Поставка за сапун Мозъч?

HANABASS Прозрачни Контейнери за губчатых Мыльниц с капаци Прозрачен контейнер с капак Кутия за сапуни за Баня Сапунерка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Държач за сапун за баня - подходящ за сапуни, декоративни сапуни за гости, гъби и т, много практичен и траен при продължителна употреба.Държач за ИЗТОЧВАНЕ на САПУН - Пътен контейнер за сапун с капак с овална форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Нашата кутия за сапун е изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни в употреба, я не лесно да се съборят и тя служи за целия срок на услугата. държач за САПУН-Недейте сапун на рафта за съхранение, за да се чувствате комфортно и приятно, че упорядочит стаята си.Препарат за съдове за баня - Многофункционален, този държач за сапун може да служи и като поставка за ключове, червило и други малки предмети.Препарат за съдове - Нашата сапунерка с гъба за почистване и свалящ се капак ви позволява ваш значение е добре проветрено, което е много практично.Държач за сапун за баня - подходящ за сапуни, декоративни сапуни за гости, гъби и т., много практичен и траен при продължителна употреба.Държач за ИЗТОЧВАНЕ на САПУН - Пътен контейнер за сапун с капак с овална форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Нашата кутия за сапун е изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни в употреба, я не лесно да се съборят и тя служи за целия срок на услугата. държач за САПУН-Недейте сапун на рафта за съхранение, за да се чувствате комфортно и приятно, че упорядочит стаята си.Препарат за съдове за баня - Многофункционален, този държач за сапун може да служи и като поставка за ключове, червило и други малки предмети.Препарат за съдове - Нашата сапунерка с гъба за почистване и свалящ се капак ви позволява ваш значение е добре проветрено, което е много практично.Пратката включва 1 х стойка за съхранение Характеристики -Материал : полипропилен, препарат за съдове гъба за душ -Размер : 10,50 X7,00 X3,50 см /4,13 X2,75 X1 контейнер за сапун. -Цвят : Прозрачен препарат за съдове за баня-Я аеродинамична форма, външен вид, което прави тази сапун ястие наистина привлекателна и перфектно допълва интериора на вашата кухня или баня. Контейнер за сапун за душата. -Можете да го поставите в мивката за миене на чинии, душ кабина, кухня или баня, за да ефективно да се предотврати омекване на сапун в сливном резервоара за душата. -Нашата сапунерка с гъба за почистване и свалящ се капак ви позволява ваш значение е добре проветрено, което е много практично в мыльницах за баня.

Декларирани характеристики