.

Завеси за душ със златен Подсолнухом от 4 теми, Постелки за баня, Комплекти за баня, Обзавеждане за баня с пеперуди и Цветя, Открит Килим, U-Образни мат, Куката за капа?

Завеси за душ със златен Подсолнухом от 4 теми, Постелки за баня, Комплекти за баня, Обзавеждане за баня с пеперуди и Цветя,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✅ 【Плат premium】 завеса за душ Romantic YOU ARE MY SUNSHINE sunflower е изработена от дълготраен 100% полиестерни влакна, осигурява дълготрайна употреба, экологична, водоустойчив, безвреден за здравето на вашето семейство; Той е по-дебела обикновените тъкани и по-удобна на допирТой не ще се придържаме към тялото по време на душ. ✅ 【Комплекти декор за баня с подсолнухом от 4 теми 】 Ярки цветни комплекти завеса за душ за баня декорация на помещението, в комплект : 1 бр. душ завеса за душ; 1 бр. U-образна мат на стойка; 1 бр. подложки за подови настилки; 1 бр. капак за тоалетна; 12 бр. /С-образни пластмасови куки.Няма лигавицата не се изисква. ✅ 【Добра водоустойчивост】 Завеса за душ с цветя и пеперуди е водоустойчив и помага за задържане на вода в банята.След взимане на душ вие можете да изплакнете или избършете завеса за душ, за да я почисти; Постелки за баня от пяна с памет ефект бързо се абсорбират вода.Той има силна водопоглощающей способност, която помага за поддържане на подове във вашите помещения чисти и сухи. ✅ 【Лесен за инсталиране и използване】 Ние ви предлагаме 12 куки безплатно.Не е нужно да се притеснявате за това, как да го инсталирате.Просто дръж го в горната част на бортика.Можете да използвате този комплект завеса за душ, за да украсят баня, хол, спалня и всяко друго пространство, което ви харесва.Това е и чудесен подарък за близки, приятели, колеги и т. ✅ 【Лесно почистване 】 се Допуска машинно или ръчно пране, бързо изсъхва.Завеса за душ - 71 "L x 71" W (180*180 см).U-образна мат - 18 "L x 15"W (45*37 cm). Правоъгълни подложки - 30 "L x 18"W (75*45 см).На кутията на седалката за тоалетна - 17 "L * 15"W (42*37 cm). 12 Броя бели пластмасови куки безплатно.Без мирис, без вредни навици;.Силно водопоглъщаемост.Тъканта на пипане е мека и удобна, гъвкава, статична, антистатик.Устойчив на абразия и издръжлив, устойчивост на измиване 3 и повече пъти, никога не избледнява.Лесен за почистване, може да се пере директно в пералнята или ръце, не добри.когато и не избледнява.Завеса за душ, изработен от подобрен материал от премиум-клас от 100% полиестер, който е водоустойчив, гигиеничным и трайна.Долната част на противоскользящих килими, покрита с PVC-точки за предотвратяване на отклонение и поднасяне, което ще ви осигури сигурност.Мека подложка за баня ще ви осигури комфорт и безопасност.

Декларирани характеристики