.

Универсална Просто Закачалка за кърпи, Двойна Закачалка за кърпи, Държач за хавлиени кърпи с дължина 58 см, 2-Ярусная Закачалка за Хавлиите в банята, Стенен Монтаж с к

Универсална Просто Закачалка за кърпи, Двойна Закачалка за кърпи, Държач за хавлиени кърпи с дължина 58 см, 2-Ярусная

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛【МАТЕРИАЛ】: е направен от здрав алуминий, повърхността е гладка, равна, което осигурява качество и дълготрайност, никога не ръждясва, дори и във влажна среда баня в продължение на дълго време. ☛【Модерен външен вид】 : обработка на повърхността на теста, не се страхува от драскотини и не променя цвета си.Златист цвят ще задоволи вашето желание за красота и е подходящ за стила на вашия дом. ☛【СТИЛ】: Лира здрав и издръжлив, с достатъчна носеща способност.Модерен външен вид Със скрити гайки Добре се вписва в различни стилове. ☛【ЛЕСНА инсталация】: Стенен монтаж.Монтаж не се изисква, всички тела в комплект, можете да се инсталира на стената.Добре дошли в малък магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Надявам се, че ще можете да намерите тук нужните ви стоки и очаквам с нетърпение вашата поръчка.Спецификация : Име на продукта : a лира Материал изделия : Космически алуминий Обработка на повърхността : окисляване Област на приложение : баня, спалня, балкон и т. Космически алуминиев материал златен цвят не само му придава класически, модерен и привлекателен външен вид, но и е устойчив на корозия и ръжда.Конструкцията с две кръст-образни греди позволява да се мотае повече неща, като чаршафи, кърпи, хавлии, дрехи и т. Уникален, но изчистен дизайн, подходящ за най-различни стилове.Защита на изделиядля по-добра защита на продукта, моля, избършете го с топла вода и мека кърпа (или гъба).Съвети При монтаж на плочки избягвайте пробиване на дупки в местата на свързване на плочки и кухи плочки * комплектът включва : .

Декларирани характеристики

Product name:
bath towel bar
Product material:
Space aluminum
Surface treatment:
Oxidation
Scope of application:
bathroom, bedroom, balcony, etc.
Space aluminum material, gold color, not only makes it look classic, fashionable and appealing, but also are resistant to corrosion and rust.:
The double-bar design allows you to hang more things, such as towels, rags, bath towels, clothes, etc.:
The unique but minimalist design is suitable for a variety of different styles.:
Product Protection:
In order to protect this product better, please use warm water and soft towel (or sponge) wipe it .:
Tips:
When installing on tiles, avoid drilling holes at the tile junctions and hollow tiles:
*Package Included: