.

Набор от дозаторов за сапун Summark с държач от неръждаема стомана, Съдържа опаковка за сапун за ръце и сапун за съдове, Набор от дозаторов за кухненския сапун е Подход?

Набор от дозаторов за сапун Summark с държач от неръждаема стомана, Съдържа опаковка за сапун за ръце и сапун за съдове,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

[Здрава и устойчива] : 2 опаковане на пластмасови съдове, не съдържа BPA и опаковка сапун за ръцеСтойки за писалки от черна неръждаема стомана са идеални за кухненски мивки, устойчиви на корозия и падане.Дръжка дизайн улеснява преместването на набор дозаторов за сапун.Дъното с четири нескользящими подложки за краката. [Практичен и удобен] : опаковка течен сапун голям капацитет 24 грама с 2-инчов накрайник, не се изисква фуния за подмяна на сапун за ръце и съдове, може да се излее в диаметър за удобство на почистване. [Лесен и модерен] : Черен опаковка за кухненския сапун, подходящи за всеки стил в кухнята.независимо дали е бохемски стил на вашата кухня, модерен, селска, селска или други.Идеален декор за вашата кухня. [Идеален подарък] : Набор от дозаторов за сапун за съдове премиум-клас не само внася уют в дома, но и може да бъде надарен с вашето семейство или приятели, много красив и придающий кухнята допълнителна елегантност, той е идеален за сервизи, които желаят да обновите банята в дома си. [Гаранция] : Ние предлагаме връщане на стоки в рамките на 100 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен. [Здрава и устойчива] : 2 опаковане на пластмасови съдове, не съдържа BPA и опаковка сапун за ръце.Стойки за писалки от черна неръждаема стомана са идеални за кухненски мивки, устойчиви на корозия и падане.Дръжка дизайн улеснява преместването на набор дозаторов за сапун.Дъното с четири нескользящими подложки за краката. [Практичен и удобен] : опаковка течен сапун голям капацитет 24 грама с 2-инчов накрайник, не се изисква фуния за подмяна на сапун за ръце и съдове, може да се излее в диаметър за удобство на почистване. [Лесен и модерен] : Черен опаковка за кухненския сапун, подходящи за всеки стил в кухнята.независимо дали е бохемски стил на вашата кухня, модерен, селска, селска или други.Идеален декор за вашата кухня. [Идеален подарък] : Набор от дозаторов за сапун за съдове премиум-клас не само внася уют в дома, но и може да бъде надарен с вашето семейство или приятели, много красив и придающий кухнята допълнителна елегантност, той е идеален за сервизи, които желаят да обновите банята в дома си. [Гаранция] : Ние предлагаме връщане на стоки в рамките на 100 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен. Дръжка позволява лесно да се движат, определени дозаторов сапун.

Декларирани характеристики