.

Кейдик ръчно изработени Quaintera Designs за съхранение - Многофункционален органайзер от поцинкована ламарина с 4 отделения - идеален за кухни, градински инструменти, бар?

Кейдик ръчно изработени Quaintera Designs за съхранение - Многофункционален органайзер от поцинкована ламарина с 4 отделения

BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

【Качество на изработката от поцинкована ламарина】 Този кутийка за носене, изработен от 100% желязо, което оцинковано за дълголетие и защита от ръжда, и с антични естествена тапицерия, той е проектиран и произведен ръчни инструменти, което му придава класически и красив външен вид! 【КЛАСИЧЕСКИ и ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】Дизайн на този кутийка за носене класически, прост и елегантен.Горни отделения разделена на много части, което ще ви помогне лесно да организирате нещата си!. 【МНОГОЦЕЛЕВИ и преносим】 е Идеално за съхранение на закрито / открито, като например за кухня, градински инструменти, растения, кърпи за ръце, храни, напитки, барбекю. 【Ръчна работа и предварително сглобяване】 Чисто нов комплект за пренасяне, който е изработен и предварително сглобен от нашите майстори.Той не изисква от вас за повторно изграждане след получаването му, това спестява време и намалява проблемите с събрание.Готов за употреба. 【100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 Кутийка за носене на премиум-клас Quaint Era Дизайни изработени с най-изработка и качество.Ние ручаемся за нашия продукт.Бъдете сигурни, че ще бъдете на 100% са доволни от качеството, ако по някаква причина продуктът не ви допада, ние ще ви предложим пълно възстановяване.Ние гарантираме качеството на нашите продукти, както и удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет. 【Качество на изработката от поцинкована ламарина】 Този кутийка за носене, изработен от 100% желязо, което оцинковано за дълголетие и защита от ръжда, и с антични естествена тапицерия, той е проектиран и произведен ръчни инструменти, което му придава класически и красив външен вид!. 【КЛАСИЧЕСКИ и ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】Дизайн на този кутийка за носене класически, прост и елегантен.Горни отделения разделена на много части, което ще ви помогне лесно да организирате нещата си!. 【МНОГОЦЕЛЕВИ и преносим】 е Идеално за съхранение на закрито / открито, като например за кухня, градински инструменти, растения, кърпи за ръце, храни, напитки, барбекю. 【Ръчна работа и предварително сглобяване】 Чисто нов комплект за пренасяне, който е изработен и предварително сглобен от нашите майстори.Той не изисква от вас за повторно изграждане след получаването му, това спестява време и намалява проблемите с събрание.Готов за употреба. 【100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 Кутийка за носене на премиум-клас Quaint Era Дизайни изработени с най-изработка и качество.

Декларирани характеристики