.

Yaheetech Котешки дърво, Котешка Кула с Двойни Кошачьими на етажната собственост, Платформи, Корзинкой и Когтеточками, 53,5-Инчов Дърво за занимания с котки, Здрав Игралн?

Yaheetech Котешки дърво, Котешка Кула с Двойни Кошачьими на етажната собственост, Платформи, Корзинкой и Когтеточками, 53,5-Инчов

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Размери : 23,5x16x53,5 инча (Lxwxh)Материал : ПДЧ, мотора, сизалевая въже.Дебелината на когтеточки : 2.8 инча (много по-дебели от обичайните стълбове 2,2 /2,3 /2,5 инча). Максималната товароносимост на етажната собственост /костур / платформа / количка : 11 кг. Общото тегло на продукта : 28,7 на килограм. Поставете кошачью елхата далеч от влажни места.Поставете кошачью коледната елха на равен под при ъгъла на стената.Редовно проверявайте на затягане на винтовете, за да се осигури безопасно използване. 【Разумна планировка】за Да отговарят на навици и нужди на всяка котка, ние сме проектирали това е дърво с две жилищни помещения, две насестами / платформи, няколко когтеточками, пандусом и корзинкой.Това е котешки дърво е подходящ за две котки, или котенца.Те не ще се бият за територия. 【Стабилна и здрава】 Безопасността е приоритет.Нашето котешки дървото е достатъчно стабилно и здраво, за да котките могат да скочи, царапаться и да играе.За да се гарантира сигурността ние прикрепляем до средната дъска каишка от преобръщане.Можете да прикачите котешки дървото към стената за допълнителна стабилност. 【Материали, подходящи за домашни любимци】 за Да предоставят на вашата котка допълнително удобство, ние използваме за изработката на този котешки дърво качествени материали, включително ПДЧ, мек плюш, естествени въжета от сезал, картонени тръби, пластмасови и железни аксесоари.Бъдете сигурни, че това е котешки дърво ще бъде компания на котката в продължение на дълго време. 【Повече от котешки дърво】 не само кулата, за занимания с котки, която просто цвят и интересен дизайн, но и приятна част от обзавеждането.Поставете тази диференцирана кошачью кула в ъгъла на хола, и тя ще се прослави в стаята си по различен начин. 【Беспроблемная събрание】 Не се притеснявайте за сглобяване на нашата котешка апартамент!Той идва с стъпка по стъпка ръководство за експлоатация и помощни инструменти.Освен това, ние предлагаме клипове в народното събрание. 【Разумна планировка】за Да отговарят на навици и нужди на всяка котка, ние сме проектирали това е дърво с две жилищни помещения, две насестами / платформи, няколко когтеточками, пандусом и корзинкой.Това е котешки дърво е подходящ за две котки, или котенца.Те не ще се бият за територия. 【Стабилна и здрава】 Безопасността е приоритет.Нашето котешки дървото е достатъчно стабилно и здраво, за да котките могат да скочи, царапаться и да играе.За да се гарантира сигурността ние прикрепляем до средната дъска каишка от преобръщане.Можете да прикачите котешки дървото към стената за допълнителна стабилност. 【Материали, подходящи за домашни любимци】 за Да предоставят на вашата котка допълнително удобство, ние използваме за изработката на този котешки дърво качествени материали, включително ПДЧ, мек плюш, естествени въжета от сезал, картонени тръби, пластмасови и железни аксесоари.

Декларирани характеристики