.

ULTECHNOVO Point Cat Модел Играчки са Малки Фигурки на Котки Играчки за Котки Анатомическая Модел Котки Детска Мультяшная Фигурка Коте Модел Котки за хуманната и Ветеринар?

ULTECHNOVO Point Cat Модел Играчки са Малки Фигурки на Котки Играчки за Котки Анатомическая Модел Котки Детска Мультяшная

BGN 17.85

Сума
Налично за поръчка

Миниатюрни играчки за котки : изящна изработка и фини детайли правят реалистични, отлични и уроциИгрите комплект с фигурки на котки : изящна изработка и фини детайли го правят реалистично, превъзходно и полезен.Обучение модел на котки : е Направена от висококачествен PVC материал, практичен, е превъзходно и е полезна за по-дълга употреба.Анатомическая модел коте : Красива за проучване сравнителен анализ на прилагането на ветеринарните методики.Обучение модел на животното : плоски мускули показва отстрани, а на стената на тялото са отстранени, за да покаже на гръбначния стълб и структурата на вътрешните органи.Кръст Бод Пакет включва 1 х Анатомическая модел Котки Особености -Материал : PVC Ветеринарна модел котки. - Цвят : Както е показано на образователните модели на животното. - Размер : 23,50 X15,00 X8,50 см. / 9,24 X5,89 X3,34 инча миниатюрни играчки. Модел котка е предназначена главно за изучаване на разположението на акупунктурните точки в кошачьем тялото cat team. - Подходящ е и е изключително подходящ за училищното преподаване, обучение, научни изследвания, както и ще се превърне в чудесно допълнение към ветеринарната образователен модел. - Лесен за управление, лесен за използване, с уникален дизайн, на части, лесни за научаване, подходящ за студенти, учители, опитни действие фигури коте. - Отлична за проучване сравнителен анализ на прилагането на ветеринарните методики фигурка градински котки. - Плоски мускули показва отстрани, а на стената на тялото са отстранени, за да покаже на гръбнака и вътрешната структура фигурки на горски същества.Описание на продукта Kitten toys Това е много практичен модел на тялото на котката, която ще бъде за вас, чудесен избор за практикуване.Ветеринарна модел котки Анатомическая модел котки с реалистичен дизайн и на пипане може да се използва за обучение на изборния ден.Обучение анатомическая модел котки Симулация модел на кожа, изработена от висококачествени материали, безопасни и трайни и може да помогне на учениците по-добре да разберете тялото на животно-котка.

Декларирани характеристики