.

Задвижваната за котки, Материал ABS, Лесна за инсталиране, за да се домашни любимци, за прозорците, за битови врати, за вътрешни и външни работи (Черен)

Задвижваната за котки, Материал ABS, Лесна за инсталиране, за да се домашни любимци, за прозорците, за битови врати, за вътрешни

BGN 13.54

Сума
Налично за поръчка

Безбарьерная конструкция врати за домашни любимци, позволява на домашни любимци е лесно да се влиза и излиза от стаята си без чужда помощСладък вратата на достъпа под формата на котешки ушек не позволява на котки от тревожни драскане на вратата, когато никой не е вкъщи и те не могат да влязат в стаята.Задвижваната котка е подходяща за вътрешни врати с всякакъв размер и може да бъде изработен по поръчка в зависимост от дебелината на вратата.Използвайте винтове за монтаж, избягвайте отваливания и пропуски, причинени от неръждаема лента, както и липсата на шум при преминаване на котки.Задвижваната за котки изработени от ABS-материал, износостойкого и трайни.По краищата няма чеп за защита на котка от надраскване. Безбарьерная конструкция врати за домашни любимци, позволява на домашни любимци е лесно да се влиза и излиза от стаята си без чужда помощ. Хубава котешка вратата на достъпа под формата на котешки уши не позволява на котки от тревожни драскане на вратата, когато никой не е вкъщи и те не могат да влязат в стаята. Задвижваната котка е подходяща за вътрешни врати с всякакъв размер и може да бъде изработен по поръчка в зависимост от дебелината на вратата. Използвайте винтове за монтаж, избягвайте отваливания и пропуски, причинени от инсталирането на лента, и да не се правят шум при преминаване на котки. Задвижваната за котки изработени от ABS-материал, износостойкого и трайни.По краищата няма чеп за защита на котка от надраскване.Как да използвате : Използвайте молив, размер, электропилу, бормашина, отвертка, рулетка и други инструменти за рязане и монтаж.Параметри : Тип на продукта : с Котешка врата Материал : ABS Размери : прибл.5 х 26,5 х 5,5 см/8,9 х 10,4 х 2.2 инча (дължина х Широчина х дебелина) Обща широчина : около 5,5 см /2,2 инча Вътрешна дължина : прибл. 17,5 см / 6,9 инча Дебелина на вътрешния резервоар : приблизително 3,5 см / 1,4 инча съдържание на Пакета : 1 х задвижваната за кошки8 Винт x 8 x Гайка1 х Ръководство на английски език Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Винтове, равномерно разпределени в завода.Тъй като дебелината на всяка врата е различно, ако винтове не са подходящи по време на инсталацията, потребителите трябва сами да закупи други винтове за дърво.

Декларирани характеристики

Item Type:
Cat Door
Material:
ABS
Size:
Approx. 22.5 x 26.5 x 5.5cm/8.9 x 10.4 x 2.2in(Length x Width x Thickness)
Total Width:
Approx. 5.5cm/2.2in
Inner Length:
Approx. 17.5cm/6.9in
Inner Tank Thickness:
Approx. 3.5cm/1.4in
Package List:
1 x Cat Door8 x Screw:
8 x Nut:
1 x English Manual:
Note:
1. Please allow error of 1‑2cm due to manual measurement.2. The screws are uniformly distributed by the factory. Because the thickness of each door is different, if the screws are not suitable during installation, users need to buy other screws themselves.: