.

В комплект мокра храна за котки Fancy Feast Сос Влюбените Variety Пакети включва пуешко, Сьомга, писия, Пилешка пир с вкус сос и протеини без зърно (опаковка от 18 броя).

В комплект мокра храна за котки Fancy Feast Сос Влюбените Variety Пакети включва пуешко, Сьомга, писия, Пилешка пир с вкус

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✦ Влажна храна без зърнени храни : Храна за котки Fancy Feast осигурява пълноценно и балансирано хранене за поддържане на здрави мускули и храненето на кожата и козината на вашата котка във всеки етап на живота си ✦ Балансирана и питателна храна : Тези консерви отговарят на всички нужди на вашата котка и в съответствие с тяхната природа, като поддържа я хидратирана и поддържане на цялостното здраве. ✦ Разнообразие от вкусове : В този комплект са представени три вкусни вкус на пилешко, пуешко, сьомга и писия, които са любими котки и могат да превърнат всеки котешки ден в празник. ✦ Качествени съставки : Ние използвахме висококачествени продукти, приготвени от безопасни, естествени и най-добрите съставки.Ние ви осигуряваме храна за котки с високо качество, който заслужава вашата котка. ✦ Необходими витамини и минерали : Осигуряване на 100% пълноценна и балансирана храна за възрастни котки, това ястие ще стане, за нея е истинско удоволствие, от което ще се почувствате добре.Всяка порция съдържа необходимите витамини и минерали, които помагат за поддържане на общото здравословно състояние на вашата котка. ✦ Влажна храна без зърнени храни : Храна за котки Fancy Feast осигурява пълноценно и балансирано хранене за поддържане на здрави мускули и храненето на кожата и козината на вашата котка във всеки етап на живота си. ✦ Балансирана и питателна храна : Тези консерви отговарят на всички нужди на вашата котка и в съответствие с тяхната природа, като поддържа я хидратирана и поддържане на цялостното здраве. ✦ Разнообразие от вкусове : В този комплект са представени три вкусни вкус на пилешко, пуешко, сьомга и писия, които са любими котки и могат да превърнат всеки котешки ден в празник. ✦ Качествени съставки : Ние използвахме висококачествени продукти, приготвени от безопасни, естествени и най-добрите съставки.Ние ви осигуряваме храна за котки с високо качество, който заслужава вашата котка. ✦ Необходими витамини и минерали : Осигуряване на 100% пълноценна и балансирана храна за възрастни котки, това ястие ще стане, за нея е истинско удоволствие, от което ще се почувствате добре.Всяка порция съдържа необходимите витамини и минерали, които помагат за поддържане на общото здравословно състояние на вашата котка.Пълно задоволяване на нуждата на котката в изключителен вкус, чрез подаване на влажна храна Purina Fancy Feast Сос Влюбените за котки.Всяка внимателно приготвено ястие се състои от нежни нарезок, варени на слаб огън, с истинско месо, птиче месо или морски дарове.Нашият комплект за любителите на подливок ще я приятен вкус, заедно с 100% пълноценна и балансирана храна, необходимо й за дълъг живот скута си, и ще помогне за поддържане на цялостното си здравословно състояние.

Декларирани характеристики