.

Скъпа Клетчатая Пола за Бесшерстных Котки Bonaweite с яка Питър Пан, Дишаща Памучен Облекло за Котки, Жилетка, Тениска за Сфинксове, корниш Рексов, Девин Рексов, Петербо?

Скъпа Клетчатая Пола за Бесшерстных Котки Bonaweite с яка Питър Пан, Дишаща Памучен Облекло за Котки, Жилетка, Тениска за Сфинксове,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

♥♥ Изработен от мек памукДишаща и лека, приятна за кожата, удобен за ежедневно носене. ♥♥ Идеално за партита, снимки и ежедневно носене.Отличен е подходяща за всички сезони, особено за лятото, хладно и атрактивен.Модерен дизайн прави вашата котка се нуждае от специална и очарователна.Облекло с извита форма, подходяща по размер кошачьему тяло. ♥♥ Ако вашето малко момче, на което-това е алергична реакция, това означава, имате нужда от риза, която не позволявала да му даде твърде много задирать гърдите и ръцете.Риза Bonaweite осигурява защитна бариера от контакт с кожата, което е причинило загубата на коса. ♥♥ Безволосые котки носят дрехи, които могат не само да ги успокои безпокойство, но и за предотвратяване на дневната повръщане.Най-добрите подаръци за тях. ♥♥ Перфектният подарък за вашето малко мил домашен любимец.Идеален за ежедневието, за разходки, отдих, спорт, пътуване през пролетта, лятото, есента.Също е добър реквизит за снимки на котки в празник seasons.Тази модни дрехи за домашни любимци подходяща за котки от-сфинксам, девин рексам, корниш-рексам и петерболдам.Ако живеете в топъл район, добър избор ще жилетка, тениска, рокля, пола или пижама.Ако живеете в обикновено студен район, запасете се с няколко пуловери.Материал : 100% памук.Меки, дишащи и удобни.Дебелина : Тънка. Сезони : Пролет, лято, есен.Причина : Ежедневни облекла, сън, фотография, празник, парти и други мероприятия.Това са работи за вашата лижущей котки с ОКР.Това може да попречи на алергии и намаляване на тревожността на по-голямата част от времето.Модерен, красив, мил и привличане на внимание.Да Не се избелва. Внимателно се пере на ръка / в колата със студена вода.Подсушете апартамент в сянка.Без защита на котешка вълна бесшерстная котка сфинкс е много чувствителен към температура и лесно поранить.Нашето палто може да предотврати алергия и намаляване на тревожността на по-голямата част от времето.Техните готин на външен вид е много подходящ за преобличане и фотография.Затова висококачествен памучен облекло напълно е необходима за тяхната защита и декорация.Bonaweite е с високо качество и отлично обслужване.Имаме различни видове дрехи за безволосых котки, жилетки, рокли, ризи, поли, пуловери и така нататък, и така нататък.Ние се стремим различните предложения за подобряване на продукти, за да ги влиятелни, иновативни и прогресивни .

Декларирани характеристики