.

Инструмент за попълване чаршаф QOONESTL, Лифт матрак за смяна на чаршаф, Подгибающая Рамото, Асистент за смяна на чаршафа на леглото, за Улесняване на използването на к?

Инструмент за попълване чаршаф QOONESTL, Лифт матрак за смяна на чаршаф, Подгибающая Рамото, Асистент за смяна на чаршафа

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Инструмент за попълване на】 С помощта на този инструмент за попълване на чаршафа ще ви бъде по-лесно да се запълни легло, не е нужно многократно да се повиши тежък матрак, поставете инструмента в край кърпи, можете да бързо подправете с чаршафа, за да го направи чист, много практична и удобна 【УДОБНА ДРЪЖКА】 Ергономичен дизайн и дебела дръжка правят инструмент за попълване чаршаф изключително удобен за хващане, подходящи за вашите ръце е лесен за използване и управление, лесно да кърпи една ръка. 【За ПОВЕЧЕТО ХОРА】 С помощта на този инструмент бензиностанция легла вече не е тежка работа, и тя повече няма да ви занимавам с гърба и ръцете, особено при по-възрастните хора, жените, хората с болки в ръцете или гърба.Той също е много подходящ за използване от деца и ги насърчава към самостоятелност. 【Здрав материал】 Инструмент за попълване на кърпи, изработени от ABS-пластмаса, много издръжлив, с тежка костна структура, против надраскване, устойчив на абразия, издръжлив и здрав, лек, той не е лесно да се прекъсне, може да се използва в продължение на дълго време. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Лифт за матраци лесно за носене и може да се използва широко в хотели, хотели, домове и т. също може да се използва за снимане на предното стъкло на превозното средство отпред и отзад, събиране на вода или други операции, подходящи за чистачите. 【Инструмент за попълване на】 С помощта на този инструмент за попълване на чаршафа ще ви бъде по-лесно да се запълни легло, не е нужно многократно да се повиши тежък матрак, поставете инструмента в край кърпи, можете да бързо подправете с чаршафа, за да го направи чист, много практична и удобна. 【УДОБНА ДРЪЖКА】 Ергономичен дизайн и дебела дръжка правят инструмент за попълване чаршаф изключително удобен за хващане, подходящи за вашите ръце е лесен за използване и управление, лесно да кърпи една ръка. 【За ПОВЕЧЕТО ХОРА】 С помощта на този инструмент бензиностанция легла вече не е тежка работа, и тя повече няма да ви занимавам с гърба и ръцете, особено при по-възрастните хора, жените, хората с болки в ръцете или гърба.Той също е много подходящ за използване от деца и ги насърчава към самостоятелност. 【Здрав материал】 Инструмент за попълване на кърпи, изработени от ABS-пластмаса, много издръжлив, с тежка костна структура, против надраскване, устойчив на абразия, издръжлив и здрав, лек, той не е лесно да се прекъсне, може да се използва в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики

Material:
ABS plastic
Color:
Grey
Size(LxW):
About 38x7.7cm/14.96x3.03
Package includes:
1pc x Bed Sheet Tucking Paddle:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.: