.

ZWYGXL Постиранная Памучен Корона с голям стол за офис стол, Автомобилна Лумбална възглавница, възглавница на гърба, с Дишаща лумбална опора, меки удобни (Цвят: бял, ра?

ZWYGXL Постиранная Памучен Корона с голям стол за офис стол, Автомобилна Лумбална възглавница, възглавница на гърба, с Дишаща

BGN 87.17

Сума
Налично за поръчка

Памук ♦ Висококачествен плат -Облегалка с бродерия от futon кърпи Crown, произведен от памучен плат, с високо комфорт, мека и гладка, чиста и здрава, не е лесно да се навива, добра пропускливост на въздуха и комфорт.Ще ви позволи да го използвате спокойни и се чувстват по-комфортно. ♦ Пране и липсата на избледняване - Технологията реактивен печат и боядисване, материал има отлични пыленепроницаемостью, висока чистота, продължително измиване и липсата на избледняване, а цвета ярък. ♦ Пълна пълнежа -пълнеж от влакна, 3 A, удобен, мек и плътен, здрав, осигуряващ ви комфортен житейски опит. ♦ Красив външен вид - Цветна топка, три декоративни топки на короната, мил, умен и красив.Бродерия върху хавлиена кърпа с букви, с по-силен дизайн, мек допир и триизмерни модели.Добавете цвят към външния вид. ♦ Невидима светкавица - Уникален дизайн на невидим цип, гладка и не зацепляющаяся, лесно се обработва и се измива.Хората удобно да лежи на него и не се усети присъствието на мълния. ♦ Висококачествен плат -Облегалка с бродерия от futon кърпи Crown, произведен от памучен плат, с високо комфорт, мека и гладка, чиста и здрава, не е лесно да се навива, добра пропускливост на въздуха и комфорт.Ще ви позволи да го използвате спокойни и се чувстват по-комфортно. ♦ Пране и липсата на избледняване - Технологията реактивен печат и боядисване, материал има отлични пыленепроницаемостью, висока чистота, продължително измиване и липсата на избледняване, а цвета ярък. ♦ Пълна пълнежа -пълнеж от влакна, 3 A, удобен, мек и плътен, здрав, осигуряващ ви комфортен житейски опит. ♦ Красив външен вид - Цветна топка, три декоративни топки на короната, мил, умен и красив.Бродерия върху хавлиена кърпа с букви, с по-силен дизайн, мек допир и триизмерни модели.Добавете цвят към външния вид. ♦ Невидима светкавица - Уникален дизайн на невидим цип, гладка и не зацепляющаяся, лесно се обработва и се измива.Хората удобно да лежи на него и не се усети присъствието на мълния. ♦ Име на продукта : Възглавница за облегалка легла / облегалка за четене / Мека облегалка / Мека възглавница за легла — Материя : памук— Съдържание съставки : 100% — Пълнител : пълнител от 3 влакна,— Модел : квадрат— Дебелина : 22 cm— Цвят : черен, розов, бял, бял +— Занаят : Цветна топка, бродерия букви върху хавлиена кърпа— Пране на : подвижни и моющаяся— Характеристики : Мека и удобна, чиста, здрава, красива, му е трудно да се заяждам, не е лесно да се деформира, лесни за демонтаж и почистване— Размер : 2,95x2,3 метра / 0,9x0,7 м = 1.

Декларирани характеристики