.

H. VERSAILTEX Калъфки Комплект от 2 Меки Кадифени Декоративни покрива възглавница, Комбинираната Реколтата, Класически Калъфи с цветен модел на Цип за Спалня/дивана (18x18 ?

H. VERSAILTEX Калъфки Комплект от 2 Меки Кадифени Декоративни покрива възглавница, Комбинираната Реколтата, Класически Калъфи

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Кадифе Комплект от 2 теми : всеки размер 18x18 инча/45x45 виж Пратката съдържа 2 бр. сменяеми декоративни своята практика, за да покрива възглавница, възглавница в комплекта не е включена.Най-подходящи за всяка стая във вашия дом - спални, стая за гости, детска стая и места за отдих.СУПЕР НАСИТЕН : Изработен е от 100% нежната тъкан на премиум-клас, приятен на допир и се крие, не избледнява.Добавете ярък елемент и уют на вашето дивана и леглото.ИЗИСКАН ШЕВ : Тези калъфки дишащи и нежни за кожата, което осигурява висока безопасност за деца и домашни любимци.Конструкция с невидим цип подобрява външния вид и дава възможност за лесно инсталиране и изтегляне.Всички шевове са обработени, като се замеси за удобство на пране.УНИКАЛЕН ДЕКОР : предната и задната част на възглавницата имат еднакъв фигура (тон в тон), който просто се вписва в съществуващия интериор.Идеален, за да е уютно се настанете на дивана или на леглото в спалнята и хола.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране за обзавеждане грижи, отделно в студена вода за щадящем режим, не се използва белина и ютия.Моля, закупете завеси същото качество и цветове за равномерно подбор.

Декларирани характеристики