.

Lumene Nordic-C [Stela] Glow Boost Essence Serum - Серум за лице с витамин С, усиливающая сияние - Серум за лице с витамин С и хиалуронова киселина за по-гладка, еластична, сияйна кожа (1 ет.

Lumene Nordic-C [Stela] Glow Boost Essence Serum - Серум за лице с витамин С, усиливающая сияние - Серум за лице с витамин

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпка се предлага.Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпка важи, докато запаси на склад или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане.Культовая серум сега напълно заредена нова сила, увеличавате сияние!.Копър LUMENE Nordic-C [Stela] Glow Boost Essence е клинично тествана за усилване на блясъка и интензивно овлажняване на кожата, придава енергия и е видимо по-сияен вид.Тази чудотворната серум обогатен с уникална комбинация богата на антиоксиданти дивата арктика дива къпина и витамин с. Сега подобрена формула, обогатена с три вида хиалуронова киселина и полиглутаминовой киселина, за да даде максимално блясъка, спомага за по-ровному предвид на кожата, която става по-еластична, разглаживается и изглежда по-блестяща.Този продукт веганского производство с високо съдържание на рециклирани съставки.

Декларирани характеристики