.

Анти-стареене крем за очи, С Пептид гел за очи Събудете, Магически крем за очи против бръчки и укрепване, Бързо намалява Отоци, Бръчки около очите и тъмните кръгове, ?

Анти-стареене крем за очи, С Пептид гел за очи Събудете, Магически крем за очи против бръчки и укрепване, Бързо намалява

BGN 3.39

Сума
Налично за поръчка

【Магически крем за очи 】 е Богат на различни растителни екстракти, които допълват влага и хранителни вещества, необходими на кожатаУспокояващ и подхранващ за подобряване на състоянието на кожата, за облекчаване на кожни проблеми, насърчава балансирания усвояването при недостатъчно хранене. 【Крем за очи бързо действие】 Приятен за кожата дизайн може да помогне да се подобри гъвкавостта и еластичността на кожата, не предизвиква раздразнения, не оставя усещане за мазна на кожата, прави кожата да диша и свежа.безопасна за използване в чувствителни области около очите. 【Анти-стареене крем за очи】 Блокер вода овлажняващи съставки, уникално решение за сухи очи, отпусната във водата, тъмен тъпо светлина.Веднага нанесете върху очите средство за лифтинг и стягане на кожата около очите. 【Ефект】 Ускорява метаболизма на клетките, подобрява кръг на очите, елиминира отлагането на пигмент в кръвообращението на очите.Концентрация на хиалуронова киселина за ускоряване на хранене и премахване на отоци и торбички под очите.Най-добрият анти-стареене крем-серум за очи против стареене бръчки. 【Типове кожа】 е Подходящ за различни типове на кожата, позволява на кожата да запази чистота и мекота.Наситен с множество меки хранителни вещества, които осигуряват бързото усвояването на кожата с дълготраен хидратиращ ефект. 【Магически крем за очи 】 е Богат на различни растителни екстракти, които допълват влага и хранителни вещества, необходими на кожата.Успокояващ и подхранващ за подобряване на състоянието на кожата, за облекчаване на кожни проблеми, насърчава балансирания усвояването при недостатъчно хранене. 【Крем за очи бързо действие】 Приятен за кожата дизайн може да помогне да се подобри гъвкавостта и еластичността на кожата, не предизвиква раздразнения, не оставя усещане за мазна на кожата, прави кожата да диша и свежа.безопасна за използване в чувствителни области около очите. 【Анти-стареене крем за очи】 Блокер вода овлажняващи съставки, уникално решение за сухи очи, отпусната във водата, тъмен тъпо светлина.Веднага нанесете върху очите средство за лифтинг и стягане на кожата около очите. 【Ефект】 Ускорява метаболизма на клетките, подобрява кръг на очите, елиминира отлагането на пигмент в кръвообращението на очите.Концентрация на хиалуронова киселина за ускоряване на хранене и премахване на отоци и торбички под очите.Най-добрият анти-стареене крем-серум за очи против стареене бръчки. 【Типове кожа】 е Подходящ за различни типове на кожата, позволява на кожата да запази чистота и мекота.Наситен с множество меки хранителни вещества, които осигуряват бързото усвояването на кожата с дълготраен хидратиращ ефект.

Декларирани характеристики