.

Накрайници за Дермабразио, Сменяеми Накрайници за Диамант Дермабразио От Неръждаема Стомана, Сменяеми Аксесоари за Диамантения Пилинг за Грижа за кожата на лицет?

Накрайници за Дермабразио, Сменяеми Накрайници за Диамант Дермабразио От Неръждаема Стомана, Сменяеми Аксесоари за Диамантения

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Материали от неръждаема стомана] Този тип на върха за дермабразио е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е сигурна и трайна употреба, устойчив на износване и лесно деформиран [Почистване и хигиена] Спазвайте правилния метод за почистване, за да сте сигурни, че дюза за микродермабразио отново хигиенично и сухо, а също така е подходящ за премахване на черните точки от носа. [Добра гъвкавост] Съвет за дермабразио, лесен за монтаж и демонтаж, гъвкаво управление, елиминира проблема с печат на прах и може да се използва в продължение на дълго време. [Висока степен на сигурност] Липсата на проблеми ингаляционной инфекции, причинени от разлетом микрокристаллических частици, частици, останалите на повърхността на кожата или вдишване в дихателните пътища по време на операцията традиционното микродермабразио, чисто и удобно, няма нужда да се отпуснете след процедурата. [Висока точност] Уши за микродермабразио с различна точност, подходящи за различни части на тялото и областта около очите, зад която да се грижи добре в съответствие с различните нужди на употреба. [Добра гъвкавост] Съвет за дермабразио, лесен за монтаж и демонтаж, гъвкава работа, решава проблема за пълнене на прах и може да се използва в продължение на дълго време. [Висока степен на сигурност] Липсата на проблеми ингаляционной инфекции, причинени от разлетом микрокристаллических частици, частици, останалите на повърхността на кожата или вдишване в дихателните пътища по време на операцията с традиционното микродермабразио, чисто и удобно, няма нужда да се отпуснете след лечение. [Висока точност] Уши за микродермабразио с различна точност, подходящи за различни части на тялото и областта около очите, зад която да се грижи добре в съответствие с различните нужди на употреба. [Материали от неръждаема стомана] Този тип на върха за дермабразио е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е сигурна и трайна употреба, устойчив на износване и лесно деформиран. [Почистване и хигиена] Следвайте правилния метод за почистване, за да сте сигурни, че дюза за микродермабразио отново хигиенично и е суха и е подходящ за премахване на черните точки от носа.Параметри : Тип на продукта : Съвет за дермабразио Материал : Неръждаема стомана + diamond Обхват : Черни точки по носа Осъществяване Списък : 1 х Съвет за дермабразио.

Декларирани характеристики

Item Type:
Dermabrasion Tip
Material:
Stainless Steel+Diamond
Scope of Application:
Blackheads on the nose
Package List:
1 x Dermabrasion Tip :