.

Упражнения за лице за линията на Брадичката, Симулатор За двойна Брадичка, Симулатор за лице, който генерира линията на Брадичката, Топка За упражнения, Симулатор З

Упражнения за лице за линията на Брадичката, Симулатор За двойна Брадичка, Симулатор за лице, който генерира линията на Брадичката,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ТРЕНАЖОР ЗА МУСКУЛИТЕ на ЛИЦЕТО Лицето exerciser осигурява устойчивост на силово упражнение на мускулите на лицето, по-ефективна тренировка на мускулите на лицето и премахване на проблеми с лицеВисококачествен материал : При използване на силикагел без мирис и полипропиленови материали и след продължителна употреба няма специфична миризма и може да се чисти.Нашият редуктор за двойна брадичка се състои от същия материал, че и детска залъгалка.Гостилница кожата на лицето Тренирайте лицето, режете дъвченето мускулите, за да активирате лицевите мускули и направете лицевите бръчки по-мек и по-красива.Стяга кожата на лицето, за сметка на лицевите мускули, лесно намалява бръчките и ефективно предотвратява стареенето и отпуснатост на кожата.Подчертайте контура на челюстта Превъртане на контура на долната челюст.Ясно очерченный контура на челюстта, ще ви позволи да изглеждате по-млади и по-добре.Гладките линии от двете страни на носа, намаляване на "пачи крак" и ще изглеждате по-млади.Топка за упражнения по линия на брадичката : Стяга кожата на лицето, за сметка на кожата, лицевите мускули, лесно намалява бръчките и ефективно предотвратява стареенето и увисването на кожата, подобрява линията на брадичката, зазубренная линия на брадичката изглежда по-млада и по-добре.Тренажор за линията на брадичката е Много лесен за сглобяване, не са твърде сложни, тренира мускулите на лицето. Дръпнете кожата на лицето през кожата и мускулите на лицето, лесно намалява бръчките и ефективно предотвратите стареене и отпускане на кожата. Гладките линии от двете страни на носа, гладките пачи крак и направете сте по-млади. Упражняйте лицето, режете дъвченето мускулите, за да активирате лицевите мускули и направете лицевите бръчки по-мек и по-красива. С помощта на силикагел без мирис и полипропилен материал, и след продължителна употреба няма да остане специфичен мирис и могат да се почистват. Форма на приема дизайн на главата на елен и на главата на мечката, който е симпатичен и може да играе декоративна роля, когато не се използва.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Симулатор за лице Материал : Силикон, PP Функция : За отслабване лице Размери : прибл.4 инча, 65 мм /2.6 инча, 60 mm / 2,4 инча Инструкции : 1. След отваряне на опаковката почистете и избършете с топла вода преди да започнете употреба (не се накисва в гореща вода за дълго) 2.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Facial Exerciser
Material:
Silicone, PP
Function:
Slimming face
Size:
Approx. 36mm / 1.4in, 65mm / 2.6in, 60mm / 2.4in
Instructions:
1. After opening the package, clean and wipe with warm water to start using (do not soak in hot water for a long time) :
2. Use the mouth to hold the cylindrical part, and then use the strength of the mouth to continuously exhale and blow to exercise the face. It is recommended to use 1-2 times a day for 2-3 minutes each time :
3. Rinse with clean water every time after use, dry and save :
4. It takes more than 2 months to be effective :
Package List:
1 x Facial Exerciser :