.

Havana & Co. Парченца натурален сапун Лавандула 5,3 унции, Веганское Овлажняващ Сапун ръчно изработени Сватбени Сувенири, Сапун за тяло за мъже и жени, Популярни Аромати ?

Havana & Co. Парченца натурален сапун Лавандула 5,3 унции, Веганское Овлажняващ Сапун ръчно изработени Сватбени Сувенири,

BGN 17.56

Сума
Налично за поръчка

❀ УСПОКОЯВАЩ АРОМАТ на ЛАВАНДУЛА ❀ Сапун HAVANA & CObar са произведени по метода на 100% студено пресовано етерично масло от лавандула, който осигурява качествена смес от натурални съставки, за получаване на най-чисто лавандулово сапун.След душ нашето естествен сапун оставя върху кожата лек, сладък и приятен аромат, при запазване на свежестта и хидратирана кожа през целия ден. ❀ 24 часа ПИТАЙТЕ КОЖАТА по ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ❀ ЗА разлика от магазинного на сапун, който изсушава кожата, нашето сапун домашно осигурява 24 часа питателна влага с богата текстура с растителни масла.Нашите барове лавандула, сапуни и създава нежна пяна върху кожата, като същевременно се поддържа рН-баланс.Подходящ за измиване на тялото, ръцете, основи за лице.Без изкуствени аромати, без тестове върху животни, без сулфати, без парабени. ❀ САПУН ЗА ВАНА РЪЧНО изработени ОТПУСКА УМА и ДУШАТА ❀ След дълъг работен ден за премахване на стреса и успокаивайте своето тяло и ум с помощта на нашия естествен аромат веганского сапун.Подарете си малко грижи за себе си и се поглезете се в спа центъра с помощта на нашите средства за измиване на тялото. ❀ КОЛЕКЦИЯ от САПУНИ ПРЕМИУМ-КЛАС ❀ Запознайте се с други луксозни аромати на сапун HAVANA & CO. за жени и мъже, като сапун с лимон и куркума на прах, сапун от кокос, сапун с куркума на прах, сапун с цитронеллой за хора, сапун с утайка от робустой и арабика, сапун с канела, сапунът с козе мляко, сапун с мента, сапун с зехтин, сапун с лемонграссом, сапун със зелен чайным дърво, сапун с лавандула, веганское сапун. ❀ ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ от САПУНИ ръчно изработени ❀, Приложете любовта във всяко парче сапун като подаръци за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката - най-популярни подаръци за жени, майки, бащи, мъже или като сватбени подаръци с лавандулово сапун.Вземете със себе си на почивка любимо сапун за баня в пътната контейнер за сапун, походном мыльнице.Нашите многофункционални парчета сапун се използват като отшелушивающего сапуни, сапун за лице за жени, натурален сапун за мъже сапун за ръце в банята, естествен сапун за тяло.

Декларирани характеристики