.

Поставка за конзола PS5 със зарядно устройство за двама ръководители и 3 USB концентраторами, Система за охлаждане на Вертикална поставка за конзола с Хранилището на ?

Поставка за конзола PS5 със зарядно устройство за двама ръководители и 3 USB концентраторами, Система за охлаждане на Вертикална

BGN 39.63

Сума
Налично за поръчка

[14 слота за възпроизвеждане на диск] : Вертикална поставка за конзола PS5 и док-станция за зареждане на контролера PS5, а също и много голям стабилно и безопасно място за съхранение и 14 слотовеТова не само ще спести повече места, но и ще ви помогне лесно да намерите слот кутии, което ще спести вашето време. [Зарядно устройство с две контролери] : с led индикатор зареждайте 2 контролер PS5 едновременно в продължение на 2-3 часа.Спестете време, за да получите повече удоволствие.Вече не е нужно да чакаме зареждане на двама ръководители PS5. [Дизайн "всичко в едно"] : 1. Съхранявайте конзола PS5 2. Поддържайте топло на конзолата 3. Зареждайте контролери 4. Организовывайте своите игри. [Ефективна система за охлаждане] : Две модернизирани вентилатора за охлаждане охлаждане на вашата конзола PS5 и за намаляване на изоставането в играта, осигуряват високи скорости и ниски нива на шум.Нескользящая дизайн гумена дъното държи здраво вертикална поставка PS5 на място. [3 Допълнителни порта USB хъб] : позволяват се зарежда други устройства и да прехвърляте данни; отлична зарядно устройство за PS5; Моля, обърнете внимание, че конзолата и контролера в комплекта не са включени. [14 слота за възпроизвеждане на диск] : Вертикална поставка за конзола PS5 и док-станция за зареждане на контролера PS5, а също и много голям стабилно и безопасно място за съхранение и 14 слотове.Това не само ще спести повече места, но и ще ви помогне лесно да намерите слот кутии, което ще спести вашето време. [Зарядно устройство с две контролери] : с led индикатор зареждайте 2 контролер PS5 едновременно в продължение на 2-3 часа.Спестете време, за да получите повече удоволствие.Вече не е нужно да чакаме зареждане на двама ръководители PS5. [Дизайн "всичко в едно"] : 1. Съхранявайте конзола PS5 2. Поддържайте топло на конзолата 3. Зареждайте контролери 4. Организовывайте своите игри. [Ефективна система за охлаждане] : Две модернизирани вентилатора за охлаждане охлаждане на вашата конзола PS5 и за намаляване на изоставането в играта, осигуряват високи скорости и ниски нива на шум.Нескользящая дизайн гумена дъното държи здраво вертикална поставка PS5 на място. [3 Допълнителни порта USB хъб] : позволяват се зарежда други устройства и да прехвърляте данни; отлична зарядно устройство за PS5; Моля, обърнете внимание, че конзолата и контролера в комплекта не са включени.

Декларирани характеристики