.

Станция за бързо зареждане Liyeehao, Практично зарядно устройство, Компактен Защитен кабел 4-в-1 за контролер PS Move PS4, Осигуряващ чистота на работната зона и организиран?

Станция за бързо зареждане Liyeehao, Практично зарядно устройство, Компактен Защитен кабел 4-в-1 за контролер PS Move PS4,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Безопасно и удобно да поставите контролери на стойка и да ги организирани и подготвени за играта, което също позволява максимално да се увеличи работното пространство и да се поддържа чистота и ред на работното мястоЗа две контролери PS4 и за две контролери PS4 Move може да се зарежда едновременно.Обособен в два цвята led светлинен индикатор, който показва състоянието на зареждане.Захранва от USB-интерфейс на хоста.Съдържание на пакета : За PS Move/контролер PS4.Характеристики : Захранване от USB-интерфейс на хоста.За две контролери PS4 и за две контролери PS4 Move може да се зарежда едновременно.Обособен в два цвята led светлинен индикатор, който показва състоянието на зареждане.Безопасно и удобно да поставите контролери на стойка и да ги организирани и подготвени за играта, което също позволява максимално да се увеличи работното пространство и да се поддържа чистота и ред на работното място.Параметри : Входно напрежение : 5 v dc Изходно напрежение : 5 vdc Изходен ток : ≥800 M Цвят : черен Размери : 20x11,2x3,4 см / 7,87x4,4x1,34 инча Тегло на опаковката : 190 г Количество : 1 бр. Комплект : За PS Move /контролер PS4 Инструкции за употреба : 1. Включете поставка до хост за PS4, PSmove с помощта на кабел за зареждане Micro USB. Включете копчето за PS4, PSmove към съответния интерфейс за зареждане на дадено устройство.Пратката включва : 1 х поставка за зарядно устройство зарядно устройство за PS Move/контролер PS4 1 х USB кабел Препоръки : 1. Не удряйте, не се удари, да не прокалывайте и не се опитвайте да се прекъсне продукт, за да се избегне ненужното повреждане на продукта. Зареждайте на хладно място или в друго място, където той може лесно да се отвръща на топлина. Моля, не използвайте химически разтворители за изсушаване на изделия!Моля, внимателно избършете с влажна кърпа!4. Моля, не излагайте изделието на въздействието на висока температура и не хвърлят го в огъня.

Декларирани характеристики